Als ondernemer ben je gewend met risico’s en tegenslagen om te gaan. Maar corona is van een andere orde. Zeker voor horecaondernemers die een hele tijd hun deuren moeten sluiten. Het kabinet heeft tal van steunmaatregelen ingevoerd, zoals de Tozo die ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) uitvoert. Maar wat als de maatregelen stoppen, of nu al niet voldoende zijn voor jouw bedrijf? Je staat er niet alleen voor. ROZ werkt voor bijna alle gemeenten in Twente en de Achterhoek en biedt financiële hulp en advies.

Hulp bij financiële problemen
Verkeert jouw bedrijf in financiële problemen? Kun je de rekeningen niet meer betalen of heb je schulden? ROZ voert niet alleen de Tozo uit, maar ook het Bbz (inkomensaanvulling en kredietmogelijkheid). Wellicht biedt deze regeling, die ook na het stoppen van de crisismaatregelen van kracht blijft, mogelijkheden voor jou. Daarnaast biedt ROZ schuldhulpverlening. Het team schuldhulpverlening adviseert en begeleidt je bij het afwikkelen van jouw schulden.

Hulp bij stoppen
Overweeg je om te stoppen met jouw bedrijf? ROZ denkt met je mee of dit wel de juiste oplossing is. Als stoppen de enige optie blijkt te zijn, dan adviseert ROZ over hoe je dit het beste aan kunt pakken. Ook zijn er financiële regelingen wanneer je gaat stoppen.

Hulp bij ondernemersvraagstukken
Met al je vragen kun je terecht bij ROZ. Het team van ondernemersadviseurs staat voor je klaar. Zo nodig schakelen ze andere experts in uit hun netwerk of verwijzen je door.

Zoek op tijd hulp!
Neem bij vragen, financiële problemen of schulden vrijblijvend contact op met ROZ. Kom op tijd, wacht niet te lang. Hoe eerder je contact opneemt, hoe meer ROZ meestal kan betekenen. ROZ werkt voor bijna alle gemeenten in Twente en de Achterhoek, waardoor de dienstverlening veelal kosteloos is. Vraag naar de mogelijkheden in jouw situatie.

www.rozgroep.nl | 074 241 5100 | info@rozgroep.nl