Sir Edmond Gin start samenwerking met Meregalli Spiritis in Italië

Het nieuwe jaar had niet beter en veelbelovender kunnen beginnen. Vanaf 1 januari 2022 verzorgt de gerenommeerde wijn- en drankdistributeur Meregalli Spirits de distributie...

Na bijna twintig jaar stopt Onno Kokmeijer bij Ciel Bleu**

Onno Kokmeijer gaat per 1 januari 2022 het tweesterrenrestautrant Ciel Bleu verlaten. Arjan Speelman, die met Kokmeijer jarenlang een ambitieus en succesvol chefs-duo vormde...

Waarom steeds meer eigen gin’s in de horeca?

Voor een bepaald publiek is een gin tonic een fijne feest ervaring. Je kiest dit omdat je het leven wil vieren. In gezelschap beslis...

50 jaar Hotel Okura Amsterdam: Het overtreffen van verwachtingen

Hotel Okura Amsterdam, in de volksmond ‘het Okura’, is al vijftig jaar een begrip in Amsterdam. Het heeft vier restaurants, een spa, vergaderfaciliteiten en...

Christopher Naylor: ‘Met groenten kun je laten zien hoe goed je bent’

SVH Meesterkok en sterrenchef Chris Naylor maakt zich zorgen over het personeelstekort in de horeca. ‘Ik verwacht wel dat dit langzaam beter zal worden,...

Horecava 2022 schuift door naar het voorjaar

Amsterdam, 23 november 2021 - Vakbeurs Horecava 2022 wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum in het voorjaar. Dit besluit heeft de organisatie,...

Jeroen en Marleen Brouwer verkopen sterrenrestaurant De Loohoeve en openen nieuw restaurant in Groningen

Eigenaren Jeroen en Marleen Brouwer van sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo openen in het eerste kwartaal van 2022 hun nieuwe restaurant in de stad...

KIMPTON DE WITT UITGEROEPEN TOT BESTE HOTEL VAN AMSTERDAM

Amsterdam, 7 oktober 2021 – Kimpton De Witt heeft de eerste plek bemachtigd op de Readers' Choice Awards 2021 lijst in de categorie Hotels...

HOTEL OKURA AMSTERDAM VIERT 50-JARIG JUBILEUM

Amsterdam, 24 september 2021 – Hotel Okura Amsterdam bestaat 50 jaar. Op 24 september 1971 opende Hotel Okura Amsterdam zijn deuren. Vanaf het eerste...

Van kaviaar naar pindakaas: Nieuw boek over failliet gaan met je restaurant en wat...

Stephan Nijst was een gedreven chef-kok die bij een aantal uitstekende (sterren)restaurants kookte. In 2008 werden hij en zijn partner een van de vier...