Tork lanceert nieuwe Tork 2 in 1 Schuur- en Reinigingsdoek

Een efficiënte en effectieve doek voor restaurants om hardnekkig vuil aan te pakken Zeist, 9 oktober 2023 - In de horeca heerst er een snelle...

Nocto lanceert landelijk op 13 oktober en vernieuwt de horeca-ervaring in Nederlan

Landelijk, 13 oktober 2023 - Na een succesvolle introductie in Rotterdam en Den Haag is de Nocto app nu in heel Nederland te gebruiken....

Koninklijke De Kuyper gaat ecoSPIRITS distribueren voor Benelux

Rotterdam, 26 September 2023 – ecoSPIRITS heeft een van de meest toonaangevende leveranciers van cocktaillikeuren ter wereld benoemd als Licensed Operator voor Nederland en...

HorecaMagazine NL x BBB Maastricht

BBB Maastricht is dé horecavakbeurs die Nederlandse en Belgische horecaprofessionals verbindt in MECC Maastricht van 9 t/m 11 oktober. Bezoekers kunnen zich verheugen op...

Finale Nederlands Kampioenschap Sabreren

Op woensdag 20 september a.s. vindt de finale het Nederlands Kampioenschap Sabreren (NKS) plaats. 12 finalisten zullen op spectaculaire wijze met hun sabel een...

Gastvrij Rotterdam – 18 tot en met 20 september

De organisatie van Gastvrij Rotterdam nodigt de lezers van Horeca Magazine graag uit voor een kosteloos bezoek aan de 10e editie van Gastvrij Rotterdam...

Vegan Zeastar introduceert King No Crab de eerste plantaardige koningskrab ter wereld

Vegan Zeastar, het merk van de plantaardige visproducten, introduceert King No Crab. De eerste veganistische King Crab. King Crab is op weg om een...

WeCup maakt met nieuwe re-useable cup het duurzaamste alternatief voor SUP-wetgeving

Al meer dan 100 ondernemers gebruiken de 100% recyclebare cup en het re-use systeem Re-use systeem WeCup, dat bestaat uit WeCup en partner Naber Plastics...
horeca expo Hardenberg

Horeca Expo brengt Nederlandse horeca samen in Hardenberg

HARDENBERG - In januari 2024 komt in Evenementenhal Hardenberg de gehele horecasector samen op een compleet nieuwe vakbeurs: Horeca Expo Hardenberg. Horecaprofessionals kunnen drie...

Grensoverschrijdende editie BBB Maastricht ‘smaakt naar meer’

Duizenden horecaprofessionals kwamen afgelopen drie dagen samen in MECC Maastricht tijdens de 68steeditie van horecavakbeurs BBB Maastricht. De hoge kwaliteitsambities die beursmanager Silvie Slachter...