Nederlandse bierdrinker kiest voor vertrouwd merk en biersoort, ondanks interesse in nieuwe bieren.
Nationaal Bieronderzoek 2019: Trend bier bij het eten zet door
De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in...
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019: topwedstrijden en vakinformatie
De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450...
Nederlandse brouwers lopen voorop met vermelden ingrediënten en voedingswaarde
De leden van Nederlandse Brouwers lopen in Europa voorop als het gaat om het vrijwillig vermelden van de voedingswaarde en ingrediënten in bier. Op...
Finalisten Gaia Green Awards 2019 bekend
De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale...
Horecabeurs BBB Maastricht presenteert non-food trendsetters
Horecavakbeurs BBB Maastricht introduceert Folie à Deux, een nieuw beursonderdeel, dat ontwikkelingen op non-food gebied presenteert. Uitvindingen die binnen nu en tien jaar een belangrijke rol...
Gerenommeerde chefs runnen pop-up snackbar
Hier proosten we op: Bacchus Wijnfestival organiseert in juni weer het gezelligste wijnfestival van 't land in het Amsterdamse Bos en ELLE is daar...
De Horeca Groep kiest voor een vernieuwde aanpak van achtergrondmuziek
De Horeca Groep is een organisatie die zich al jaren bezighoudt met het ontwikkelen van vernieuwende horecaconcepten. Centraal bij deze ontwikkeling staat dat het...
Erik van Loo verlaat Restaurant The Park
Na vijf succesvolle jaren komt er op 1 juni 2019 een eind aan de prettige samenwerking tussen restaurant The Park, onderdeel van het Bilderberg...
Bestellen met QR-code lost personeelstekort horeca op
Digitale menukaart zorgt voor minder irritatie en stijgende omzet in horeca
Door klanten via een QR-code met hun smartphone te laten bestellen kunnen Nederlandse horecaondernemers...