horeca student-horea opleiding-de rooij pannen

Ondanks dat de horeca de afgelopen periode de deuren moest sluiten, hebben horecastudenten van De Rooi Pannen allesbehalve stilgezeten. Ook dit jaar rondt een lading van deze studenten hun opleiding af.

Zo echt kan leren zijn
Tijdens de sluiting van de horeca gingen praktijklessen gewoon door, want op school is alles in huis om te oefenen met de praktijk. Student Kim: “In het onderwijshotel verblijven échte gasten. Dit is ontzettend leerzaam; je wilt de gasten een fijn verblijf bezorgen.” Ook in onze restaurants, die nu gesloten zijn voor het publiek, draait de praktijk door. Studenten schotelen er elkaar culinaire hoogstandjes uit eigen keuken voor. Zo echt kan leren zijn!

Proeven aan de praktijk
Maar natuurlijk is het nóg leuker om te proeven aan de beroepspraktijk. En dankzij allerlei creatieve initiatieven van horecaondernemers, konden studenten gelukkig zelfs tijdens dit bijzondere schooljaar op stage. Student Fenna: “Een buitenlandse stage zat er dit jaar niet in, maar ook in Nederland zijn er genoeg leuke stages.”

Studenten staan te springen
Heel Nederland kan niet wachten tot de horeca de deuren weer opengooit. En onze studenten misschien wel in het bijzonder. Ze staan te springen om aan de slag te gaan in de horecabranche. Misschien wel als jouw collega!

Meer informatie over onze opleidingen vind je op www.derooipannen.nl