Vlam legde vandaag 4 chefs van Jong Keukengeweld het vuur aan de schenen met een heuse uitdaging. Hoe creatief springen zij om met varkensvlees van snuit tot staart om de strijd tegen food waste aan te gaan?
Op Chef’s Place stonden dan weer een paar interessante Masterclasses op de agenda met o.a. Nicolas Decloedt van humus x hortense en “de wereld van saké” door Oh! My Saké. We blikken graag samen terug op de highlights van de dag. |
|
Morgen op het programmaBocuse d’Or Commis Challenge 2019 -2021De Competition & Demonstration Kitchen zal morgen opnieuw afgeladen vol zitten voor de Bocuse d’Or Commis Challenge. Competition & Demonstration Kitchen, 10u30 – 16u00. |
|
Grootkeukencolloquium – save the planetHoe kunnen cateraars hun steentje bijdragen in de klimaatproblematiek? In de marge van Horeca Expo 2019, waar duurzaamheid centraal staat, wordt er op dit congres vanuit de praktijk concrete tips en tricks meegegeven om zowel voor het klimaat als voor de klant stappen in de goeie richting te zetten. Flex seminarieruimte, 9u00 – 12u00. |
Sustainability in hospitalityHoe goed scoort de Foodservice en de hotelsector in het bijzonder op duurzaamheidsvlak? Waar kan/moet het beter? Hoe pak je dat aan? Flex seminarieruimte, 9u00 – 14u00. |