De 31ste editie van Horeca Expo Gent opende al meteen met een paar knallers van formaat. Benieuwd naar de hoogtepunten? Bekijk snel de compilatie van dag 1. |
|
Innovation AwardsEen professionele vakjury bekroonde de meest innovatieve producten of diensten binnen de sector. Deze exposanten zijn de trotse laureaten van een felbegeerde Innovation Award:
Kaderend in het thema Taste The Green Future werden ook een aantal Sustainability Awards uitgereikt. Proficiat aan Too Good To Go, Nespresso, Sligro-ISPC, Meiko Belgium & Duni Benelux. Seppe Nobels van Graanmarkt 13 mag zich dan weer vanaf vandaag de Culinaire Persoonlijkheid van het Jaar noemen. |
Nationale Selectie Bocuse d’Or 2019-2021De spanning was vandaag te snijden in de Competition & Demonstration Kitchen waar de tweejaarlijkse Bocuse d’Or wedstrijd werd georganiseerd. Om 16u30 kwam het verlossende antwoord: proficiat aan Lode De Roover van restaurant Fleur de Lin! |
Morgen op het programmaEen greep uit de vele activiteiten die maandag op de agenda staan:
|