buitenterras-harol-opening horeca

Eind april was hét moment waar veel horecaondernemers en Nederlanders reikhalzend naar uit hebben gekeken. Na ruim een half jaar mochten we weer naar het terras. Buitenterrassen winnen al langer terrein in de horeca en zijn na het afgelopen jaar nog belangrijker geworden. Buiten zal het toverwoord blijven de komende tijd, zeker wanneer het horecaleven zich (voorlopig) nog uitsluitend tot het terras beperkt. Kortom, maxime your space en haal meer omzet uit je buitenterras!

Verleng het buitenseizoen
De consument verwacht in deze tijd een terrasruimte waarover goed is nagedacht. De trend van een winterterras was al ingezet, maar zit nu écht in een stroomversnelling. Veel horeca-ondernemers gaan daarom hun terras uitbreiden of aanpassen, zodat ze het buitenseizoen kunnen verlengen door gasten buiten het comfort van binnen te bieden. Harol, expert op het gebied terrasoverkappingen voor de professionele sector, heeft diverse horeca-oplossingen waarmee je vier seizoenen lang kan profiteren van je terras. Een overdekt terras biedt ook bij regen of wind ultiem comfort. Zo kan je elke vierkante meter van je terras optimaal benutten en meer zitplaatsen creëren. Hierdoor haal je meer omzet uit je buitenterras en kan je het omzetverlies van de afgelopen periode inhalen. Een overdekt terras is daarom een must voor iedere horecazaak!

Meerwaarde
Harol heeft terrasoverkappingen, pergola’s, vouwdaken en lamellendaken in verschillende soorten en maten. De oplossingen zijn te upgraden met veel extra opties, van geïntegreerde verlichting tot aan verwarming. Ook kunnen de unieke oplossingen (in een later stadium) uitgebreid worden met extra screens of glazen schuifwanden voor een volledig gesloten terras. Zo creëer je stap voor stap een terras met ultiem comfort en kan je de investering hiervan spreiden. In combinatie met de extra zitplaatsen en meer omzet die je hierdoor creëert, kan je de investering in een relatief korte termijn terugverdienen. Een (overdekt) terras is dus niet alleen prettig voor de consument, maar ook écht een meerwaarde voor je horecazaak.

Benieuwd naar eerdere projecten die Harol heeft gerealiseerd voor horecazaken? Bekijk hier de video van Brasserie Zeelust en de video van Strandrestaurant De Dam.

Over Harol
Harol, expert op het gebied van terrasoverkappingen, biedt met het unieke ‘Harol Leisure Concept’ oplossingen voor de horecasector. Dankzij de 70 jaar lange expertise en exclusieve en professionele aanpak heeft Harol zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende fabrikanten van outdoor living solutions in Europa. Alle producten worden op maat gemaakt in de fabriek in Diest (België) en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.