Goessens en De Goede & De Stoute kondigen met trots hun nieuwe samenwerking aan, waarbij Goessens de exclusieve distributeur wordt van Vuurzee, het champagne bier van De Goede & De Stoute, in Nederland en België.

Goessens is verheugd om als officiële partner van De Goede & De Stoute op te treden en Vuurzee naar een breder publiek te brengen. Door deze samenwerking wordt Goessens de exclusieve distributeur van Vuurzee in zowel Nederland als België. Goessens is een toonaangevende distributeur met meer dan 50 jaar ervaring in de wijnsector. Het bedrijf heeft zich gevestigd als een betrouwbare partner voor het leveren van hoogwaardige dranken aan retailers en horecabedrijven in Nederland en België.

De Goede & De Stoute staat bekend om hun innovatieve zoektocht naar een gastronomisch inzetbaar en waardig alternatief voor (mousserende) wijnen. Zij hebben met hun Vuurzee champagnebier een uniek product gecreëerd dat de elegantie van champagnegist combineert met de bitters van hop en de fluwele tannines van de Pinot Noir druif uit eigen wijngaard. Het resultaat is een sprankelende ervaring die liefhebbers van bijzondere dranken zal verassen. Vuurzee is inmiddels een vaste waarde in vele fine dining restaurants in Nederland.

Goessens, een gevestigde naam in de distributiesector, is verheugd om als officiële partner van De Goede & De Stoute op te treden en Vuurzee naar een breder publiek te brengen. Door deze samenwerking wordt Goessens de exclusieve distributeur van Vuurzee in zowel Nederland als België, waarmee het mogelijk wordt voor liefhebbers van bijzondere bieren om gemakkelijk toegang te krijgen tot deze unieke en verfrissende drank.

Voor meer informatie over Vuurzee en de beschikbaarheid ervan kunt u contact opnemen met Goessens via info@goessens.com.