Het is eindelijk zover; uw droom wordt werkelijkheid en u gaat uw eigen horecazaak beginnen. Een gewaagde en spannende onderneming. Na het vinden van een geschikte locatie begint dan misschien wel het meest belangrijke: de inrichting en sfeer van het interieur. In praktijk blijkt dat minder eenvoudig dan gedacht. Over alles moeten keuzes gemaakt worden; van het materiaal van de vloeren, de hoogte van de bar tot aan, bij wijze van spreken, de vorm van het zoutvaatje. En tegelijkertijd mag dat nooit ten koste gaan van uw budget en het beoogde resultaat. Professionele interieurontwerpers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van unieke interieur projecten voor de horeca.

Klantenbinding
Een horecagelegenheid moet ervoor zorgen dat oude klanten terugkomen en nieuwe klanten aangetrokken worden. Een hotel is niet alleen een plek om te overnachten en een restaurant niet alleen een plek om te eten. De horeca staat tegenwoordig voor veel meer; klanten verwachten een complete service. In de horeca is de uitstraling en inrichting een essentieel element, een unique selling point en een manier om uw hotel of restaurant te ‘branden’. Geef uw zaak dus een unieke identiteit door een op maatgemaakt interieurontwerp waarin uw gasten zich comfortabel voelen. Het totaalpakket zorgt voor de klantenbinding.

Sfeervoorbeelden
Ook de inrichting in horecazaken zijn aan trends onderhevig. Zo kennen we al een tijd de strakke, industriële inrichtingen gezien maar je ziet nu ook steeds meer een warme stijl met veel fluweel, hout en pasteltinten. Interieurontwerpers spelen met al deze invloeden en bepalen samen met u wat het best past bij uw wensen. Hieronder bespreken we een paar sfeervoorbeelden.

Een minimalistisch ontwerp
Het gaat hierbij om een strak en eenvoudig ontwerp. Weinig opsmuk in een mooi, esthetische ontworpen ruimte. De materialen zijn niet overal zichtbaar en geven het gevoel van een strak, smaakvol design.

Een houten interieur
Een trend die je veel tegenkomt bij horecagelegenheden in de grote steden is het gebruik van houten panelen op de muur, bar en zelfs het plafond. Het hout kan in verschillende vormen gebruikt worden. Het voordeel van veel hout is dat het klanten een gevoel geeft van warmte en gezelligheid. Neutrale, aardse kleuren en planten versterken hierbij het buitengevoel van dit interieur.

Veel pasteltinten
Je ziet tegenwoordig ook steeds vaker dat horecaondernemers durven te kiezen voor pasteltinten zoals de poederkleuren roze, lichtgroen en lichtblauw. Hiermee creëer je een verrassend en modern interieur. Je kunt deze kleuren integreren op de muren, stoelen, loungehoeken en zelfs decoraties.

Industriële accenten
Een modern interieur kan perfect samengaan met industriële accenten. Denk daarbij aan zwart staal, messingkleurige wanden, een eikenhouten vloer en donkere fluwelen stoffen zorgen voor een eigentijdse sfeer. De verlichting doet de rest.

Art2go interieurontwerp
Bij Art2go gaat men samen met u op zoek naar een perfecte mix tussen uw wensen en hun visie en ervaring. Door hun passie voor het vak zorgen ze ervoor dat uw gasten zich thuis voelen en hun zintuigen geprikkeld worden. U krijgt een interieur met uitstraling en karakter. Een goede basis en de juiste eye-catchers, kleuraccenten en decoratie vormen een interieur waar u jarenlang plezier van hebt. Met een praktisch en duurzaam interieurontwerp kunt u in de toekomst met minimale investeringen meegaan met de nieuwste trends.

Art2go interieurontwerpers zorgen voor een smaakvol interieur met een eigen stijl, dat aansluit op de verwachting van uw klanten en werkbaar is voor uw personeel.

art2go-horeca-interieur