Gewapend met jarenlange ervaring en een passie voor verantwoorde voeding hebben de Flexitarian Bastards de Vega Frick en Vega Burger ontwikkeld: écht lekkere, 100% veggie producten. Vega is voor de Flexitarian Bastards namelijk echt geen uitzondering meer, maar wel een onmisbaar onderdeel van je menu. Speel in op de groeiende groep bewuste consumenten met de lekkerste producten die ook nog eens een bijdragen aan het maken van een bewuste keuze en ook nog een stuk gezonder zijn…

De Vega Frick en Vega Burger van Flexitarian Bastards bevatten namelijk 80% minder vet en 50% minder calorieën ten opzichte van de gemiddelde frituur variant met vlees. Natuurlijk bereid met hetzelfde gemak en zonder concessies te doen op smaak en bite. Dit resulteert in een Nutri-score A en dat is iets waar we trots op te zijn! Om ervoor te zorgen dat je ook écht een bewuste keuze maakt met de producten van Flexitarian Bastards, zijn er geen kunstmatige smaakversterkers toegevoegd en zijn alle ingrediënten en de verpakking zorgvuldig geselecteerd. Want, wie wil er nou niet gezonder en duurzamer eten? Dit sluit perfect aan bij de missie van de Flexitarian Bastards: eten met een geweten, goed voor de mens én voor het milieu.

De Bastards weten wat werkt in de keuken, de markt en op het menu. Ze delen een passie voor heerlijk eten & gezondheid en helpen je dus graag op weg met tips en inspiratie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zaak? Neem gerust contact met ons op.

www.flexitarianbastards.com

flexitarian - bastards