Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Millésime Bio 2021 – Internationale vakbeurs biologische wijn

25 January 2021 - 27 January 2021

logo-millesime-wijnbeurs

Dit event word gaat geheel online plaatsvinden aanmelden is nog mogelijk

 

De wijnindustrie is zwaar getroffen door de gezondheidscrisis, die een wezenlijk omzetverlies heeft veroorzaakt. Om de sector opnieuw te doen heropleven, grijpen wijnbouwers enthousiast de gelegenheid aan om te exposeren op de internationale vakbeurs voor biologische wijn, die jaarlijks door bijna 7.000 kopers wordt bezocht.

Challenge Millésime Bio: de Internationale wedstrijd van biologische wijnen
Elk jaar wordt midden januari de Challenge Millésime Bio georganiseerd, waarbij een selectie van gecertificeerde biologische wijnen uit de hele wereld wordt gedegusteerd door een jury van professionals. Dit jaar wordt de wedstrijd gehouden op 13 januari 2021 en worden er 1900 wijnen geproefd. De winnende wijnen zullen worden aangeboden voor een degustatie tijdens de beurs Millésime Bio in een afzonderlijke ruimte.

Over Millésime Bio
Millésime Bio  wordt georganiseerd door SudVinBio, de interprofessionele vereniging van biologische wijnbouwers uit Occitantië. SudVinBio is een vereniging volgens de wet van 1901, ontstaan in 1991, met een interprofessioneel karakter, die producenten (privékelders en coöperaties) en handelaars van biologische wijnen uit de Occitaanse regio, de belangrijkste biologische wijnstreek van Frankrijk, samenbrengt. SudVinBio vertegenwoordigt bijna 70% van de regionale productie van AB-gecertificeerde wijnen eind 2019 (d.w.z. ongeveer 700.000 hl), en doet promotie- en communicatieacties, behartigt de belangen van haar leden, voert onderzoeksexperimenten uit en verleent advies.

bar_challenge_wijbeurs

Details

Start:
25 January 2021
End:
27 January 2021
Website:
https://www.millesime-bio.com/en

Organizer

Millésime Bio
Email
contact@sudvinbio.com
View Organizer Website

Venue

Montpellier Exhibition Centre
Route de la Foire
Montpellier, Pérols 34470 France
+ Google Map