Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Horecabeurs Noord Nederland

30 September 2019

Op maandag 30 september 2019 vindt de Horecabeurs Noord Nederland (HBNN) plaats in de sfeervolle Martinikerk in Groningen. Op deze 8e editie van de beurs zetten standhouders, leveranciers en organisatie zich gezamenlijk in om het voor u, de bezoeker, weer zo verrassend, boeiend en plezierig mogelijk te maken. De beurs is geopend van 12:00 uur – 20:00 uur.

De HBNN staat bekend als markante en genuanceerde beurs. Dit evenement onderscheidt zich van vele beurzen door de unieke sfeervolle locatie, interessante masterclasses van horeca-grootheden, uitdagende vakwedstrijden en een kwalitatief scala aan standhouders.

Naast het presenteren en demonstreren van innovatieve producten en diensten ligt de focus bij HBNN op het delen van kennis en het opbouwen of onderhouden van interessante relaties. Onze standhouders worden dan ook geselecteerd op hun innovatieve karakter zodat zij ons veel kunnen leren. Er hangt een goede en comfortabele netwerksfeer en HBNN pleit voor veel interactie tussen standhouder en bezoeker.

 

Details

Date:
30 September 2019
Website:
https://www.hbnn.nl

Venue

Horecabeurs Noord Nederland
Turftorenstraat 6a
Groningen, 9712 BP Netherlands
+ Google Map