Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Festivak 2021

10 November 2021 - 11 November 2021

WAT IS FESTIVAK?
“De evenementenbranche is altijd in beweging. Het is van belang om op juiste wijze vraag en aanbod binnen deze dynamische branche bijeen te brengen. Festivak is de ontmoetingsplaats voor de gehele evenementenbranche en je mag zeker niet ontbreken op deze vakbeurs!”

Organisatoren staan voor de uitdaging om een kwalitatief hoogstaand event neer te zetten. De bezoekers stellen steeds hogere eisen. Organisatoren moeten alles uit de kast trekken om bezoekers voor zich te winnen en ze te behouden. De vraag naar innovatieve en unieke oplossingen neemt dus alleen maar toe.

Festivak biedt een compleet overzicht van aanbieders van producten of diensten die organisatoren ondersteunen bij het verwezenlijken van hun evenement. Verder biedt Festivak een inhoudelijk programma met actuele thema’s en cases waarbij organisatoren geïnspireerd en gemotiveerd worden.

WAAROM BEZOEKEN?
Festivak is de vakbeurs voor de evenementenbranche. Maar dat is niet de enige reden waarom je dit event niet mag missen. Wij noemen er nog een paar:
  • Ontdek een groot aanbod aan event-oplossingen
    Festivak is de beurs waar bedrijven en instellingen hun producten en diensten op het gebied van afvalverwerking, decor, standbouw, licht, geluid, podia, techniek, verhuur en catering presenteren. Maar tevens vind je er alles over cashless betalen, online media, databases, mobile- & emailmarketing, websites en apps. Dus pak die kans en laat je inspireren, verrassen en vrijblijvend adviseren over nieuwe mogelijkheden.
  • Helemaal up-to-date in een of twee dagen
    In 3 verschillende zalen worden inspirerende lezingen verzorgt door diverse experts: van een inspirerende casestudy met praktische tips of een technisch vraagstuk tot een strategische sessie – je kiest zelf gemakkelijk de lezing van jouw voorkeur en niveau. Zo kun je dus alle benodigde kennis in een of twee dagen opdoen en daarmee direct aan de slag gaan!
  • Ga in gesprek, krijg advies en wissel ervaringen uit
    Op Festivak staat netwerken centraal en kom je makkelijk in contact met vele soorten organisaties en -professionals uit de evenementenbranche. Zo krijg je direct inzicht in wat welke oplossingen van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie. Want wat geeft er nou betere inzichten dan ervaringen, ideeën, aanbevelingen of misschien wel toekomstige samenwerkingen?

Details

Start:
10 November 2021
End:
11 November 2021
Website:
https://www.festivak.nl/

Organizer

Organisatie Groep Zuid bv
Phone
+31 (0)40 - 280 84 02
Email
festivak@ogz.nl
View Organizer Website

Venue

Brabanthallen
Diezekade 2
Den Bosch, Noord - Brabant 5222 AK
+ Google Map
Phone
073 629 3911
View Venue Website