Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

De Noord-Hollandse Horecabeurs

21 March 2022 @ 11:00 - 22 March 2022 @ 18:00

De Noord-Hollandse Horecabeurs geeft antwoord op de steeds terugkerende vraag naar een kwalitatieve, regionale vakbeurs voor horecaprofessionals. In de reacties op dit grootschalige evenement klinkt elk jaar dan ook de boodschap door dat u bij ons lekker nuchter en op z’n Noord-Hollands zaken kunt doen.

De beurs vindt traditiegetrouw plaats in het AFAS Stadion in Alkmaar, thuisbasis van de Noord-Hollandse voetbaltrots AZ. Deze unieke locatie heeft zich inmiddels al acht edities bewezen als uitstekend beursgebouw. Rondom het stadion is er meer dan genoeg parkeerruimte aanwezig voor alle bezoekers en deelnemers. De Noord-Hollandse Horecabeurs heeft deze (normaliter betaalde) faciliteit afgekocht waardoor zowel bezoekers als deelnemers kosteloos kunnen parkeren.

Participeren op uw eigen manier
Heeft u zelf een ludiek idee om uw producten meer aandacht te geven tijdens de beurs? Wij staan open voor leuke en haalbare vormen van samenwerking met onze exposanten. Samen zorgen we voor een nog groter succes!

Toegangskaarten
Medio februari ontvangen deelnemers de tools waarmee zij gericht eigen relaties en potentiële klanten kunnen uitnodigen voor een kosteloos bezoek aan de beurs. Er zijn drie mogelijkheden om deel te nemen aan de Noord-Hollandse Horecabeurs.

Details

Start:
21 March 2022 @ 11:00
End:
22 March 2022 @ 18:00
Event Tags:
, , ,