Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Battle of the Best Burger Benelux

12 October 2020 - 14 October 2020

Verkoop jij de beste hamburger van jouw stad? En is de concurrentie jaloers op jouw Premium Burger? Perfect! Dan wordt het nu tijd om groter te denken… Doe mee aan de internationale Best Burger Benelux competition 2020, georganiseerd door LA Streetfood en MECC, op de BBB Maastricht 12 t/m 14 okt. 

Ben jij werkzaam in de horeca of heb je een horeca bedrijf in Nederland, België of Luxemburg? En bereid je de beste burgers uit de regio? Zorg dat jij je zo snel mogelijk inschrijft, maar doe dit uiterlijk op 18 september voor 17.00 uur. Verderop vind je de link naar het inschrijfformulier. Vul deze zo goed mogelijk in, want de antwoorden kunnen helpen om door de voorselectie heen te komen.

Uit alle inzendingen worden er 10 deelnemers gekozen. Deze voorselectie wordt gemaakt op basis van een vragenlijst en een bezoek door een secret guest aan jouw zaak.

En dan… dan is het zo ver, de wedstrijddag dient zich aan…
Er zijn 2 uitdagingen waar aan de Premium Burger moet voldoen:

  1. Je gebruikt minimaal 1 ingrediënt van LA Streetfood naar keuze
  2. Je gebruikt minimaal 1 ingrediënt met het thema Dutch Cuisine

Beide uitdagingen kunnen naar alle vrijheid geïnterpreteerd worden.

De deelnemers krijgen 30 minuten de tijd om 3 dezelfde burgers uit te serveren aan de internationale vakjury. De wedstrijd vindt plaats in een paar opeenvolgende shifts en na de laatste deelnemer, dan is het zo ver… De spectaculaire prijsuitreiking!

Details

Start:
12 October 2020
End:
14 October 2020
Website:
https://www.bestburgerbenelux.nl

Organizer

MECC Maastricht