Een whiskyfles van pakweg €2.500, die doorgaans als beleggingsmiddel wordt gebruikt. Het gaat om de exclusieve edities van 7even Gods of Fortune van Chichibu. Leuk voor investeerders, een doorn in het oog voor de echte liefhebbers. Salud streeft naar verandering. Met een reeks aan speciale events zorgen ze dat iedereen de kans krijgt om Chichibu’s nieuwste edities te proeven.

Distilleerderij Chichibu, gelegen in het verre Japan, staat bekend om de productie van de meest exclusieve whisky’s. Zo brachten ze onlangs nog samen met Salud de Chichibu Intergalactic Series uit, waar de zeldzame flessen binnen enkele minuten stijf waren uitverkocht. De combinatie van een unieke smaak en flitsende designs maakt het Japanse whiskymerk ongelooflijk gewild. Nu staat er een nieuwe serie voor de deur: Chichibu 7even Gods of Fortune.

Geld maakt niet gelukkig
7even Gods of Fortune brengt een ode aan de zeven Japanse geluksgoden, die tussen 2022 en 2025 worden uitgegeven. De eerste twee edities, Ebisu en Hotei, zijn in oktober gepresenteerd. De oplage is niet meer dan 200 flessen per editie, waardoor de exclusieve Chichibu flessen zeer populair zijn als waardevol beleggingsmiddel. Salud Distribution is echter van mening dat de flessen zijn bedoeld voor de échte whiskyfanaten, waarvoor het komende tijd een reeks evenementen gaat organiseren waar Ebisu en Hotei geproefd worden!

Excentrieke whisky moet vloeien, niet wegstoffen achter slot en grendel. Om mensen van de unieke smaak te laten genieten zal er daarom een online tasting voor Usquebaugh worden georganiseerd. Leden van de grootste whiskyvereniging van Nederland kunnen zich aanmelden voor een online proeverij, waarbij ze een speciaal samengesteld Chichibu pakketje krijgen opgestuurd. Zo kunnen liefhebbers vanuit heel Nederland gezamenlijk whisky’s van de 7even Gods of Fortune en Leaf serie proberen.

Daar moet op gedronken worden
Door de vele beleggers stijgt de prijs van een exclusieve Chichibu whisky razendsnel. Om zo diep in de buidel te tasten voor een fles uit de 7even Gods of Fortune serie, is een voorproefje geen overbodige luxe. Ruud van Salud organiseert daarom verschillende tastings in de officiële Chichibu slijterijen, om je wegwijs te maken in de wondere wereld van Chichibu’s Japanse geluksgoden.

Op 28 november zal een feestelijke lancering in ’t Klooster in Uden plaatsvinden, alleen te bezoeken via een uniek Fortune Ticket. Een avond vol bijzondere gasten, zeldzame whisky en heerlijk eten. Niemand minder dan chefkok Jermain de Rozario zal een gangendiner opstellen passend bij de wonderlijke smaken van Ebisu en Hotei. Ook zullen er afgevaardigden van de Japanse ambassade aanwezig zijn om de 7even Gods of Fortune serie als een van de eersten in Nederland te proeven.

Benieuwd wat de smaak van Chichibu jou te bieden heeft? Meld je snel aan voor Ruuds proeverijen bij de Officiële Chichibu Stores of maak kans op een Fortune Ticket bij aanschaf van een reguliere Chichibu fles! Op voorwaarde dat van de 7even Gods of Fortune fles wordt genoten, in plaats van grofweg geld op verdiend.