Wij geloven in traditionele sauzen met een verhaal. Van het receptuur tot de ingrediënten; alles moet kloppen. Oliehoorn is een Nederlands familiebedrijf, met een eigenfabriek en proefkeuken in Hoorn. Kleinschalig en overzichtelijk. Zo kunnen we de maximale kwaliteit waarborgen. Altijd bezig met ons vak. Altijd bezig met smaak. Met de beste ingrediënten en de lekkerste lokale recepten. Zo komen we tot onze bekende en beminde sauzen… zo ook ons befaamde Zeedijk.

Zeedijk mayonaise
Een dijk van een saus! De Zeedijk mayonaise is een zoet-pittige kerriemayonaise afkomstig van de Amsterdamse Zeedijk. Het broodje Zeedijk van Slagerij Vet, met sla, gerookte kipfilet, uitgebakken spek en Zeedijksaus is een lokaal fenomeen. En om ook de rest van Nederland hier kennis mee te laten maken, heeft Slagerij Vet het geheim met Oliehoorn gedeeld. Zeedijk mayonaise is heerlijk op broodjes, burgers, vleesgerechten, friet, msnacks, bittergarnituur en nog veel meer.

Horecava
Zien we jou tussen 9 en 12 januari op onze nieuwe beursstand op de Horecava? We komen met 2 knallende beursaanbiedingen en laten je graag onze sauzen proeven.

Proef onze Zeedijk Mayonaise op de Horecava Stand 10.420