We zijn op zoek naar een docent Horeca voor onze vmbo-leerlingen in het derde en vierde leerjaar. Eentje voor wie het vanzelfsprekend is dat de ontwikkeling van de leerlingen centraal staat. Als docent ben je altijd op zoek naar het juiste pedagogische klimaat om maatwerk te leveren voor jouw leerlingen. Deze inzichten deel je met collega’s. En collega’s delen die van hen met jou. Zo worden we samen beter en verzilveren we kansen om leerlingen te laten ontwikkelen.

Wil jij graag met onze doelgroep werken én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij  de collega die we zoeken.

Jij:

  • hebt een pabo-diploma en/of ervaring met het lesgeven in theorie en praktijkvakken Horeca,
  • weet de juiste didactische en pedagogische interventies toe te passen,
  • staat stevig in je schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te gaan,
  • en werkt graag samen met je collega’s om het beste in leerlingen naar boven te halen,
  • hebt affiniteit en/of ervaring met leerlingen van 12 jaar en ouder.

Concreet gaat het om een tijdelijke baan in verband met zwangerschapsvervanging voor 0,8 wtf, van 1 december 2020 tot en met 30 april 2021 op het Briant College in Arnhem. Als docent ontvang je een salaris in schaal L10 en werk je volgens de cao primair onderwijs.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal (basis) onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en samenwerkingspartners. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Harald Hentenaar, directeur van het Briant College. Meer informatie? Kijk op www.briantcollege.nl of bel met Harald op 06 – 53 25 77 17.

Reacties kunnen worden ingezonden tot en met 27 november 2020. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 48. De gesprekken vinden plaats conform de richtlijnen van het RIVM.

Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.

Solliciteren