Desemenzo is drukker dan ooit! Afgelopen tijd hebben we zeker niet stil gezeten, maar ook wij hadden de enorme start na de corona lockdown niet voorzien. Voor iedereen was het een onzekere en moeilijke tijd. Uiteindelijk ging de horeca weer open en kwam er letterlijk een stormvloed aan orders binnen. Iedereen wilde, na 1,5 jaar thuis zitten, weer de geneugten voelen van uit eten, op het terras lunchen en genieten van gezelschap. Helaas waren we daardoor regelmatig letterlijk “uitverkocht”.

In al onze bakkerijen staan vanaf mei de ovens roodgloeiend. Een week heeft maar 7 dagen en een dag maar 24 uur, en daarbij in de corona-tijd hebben onze bakkers medewerkers moeten laten gaan en zijn we al maanden zoekende naar nieuwe bakkers, wat algemeen bekend is, dat dat niet zo gemakkelijk gaat momenteel. Toch zien we licht in de tunnel gaan we ervan uit dat vanaf september de voorraad problemen zijn opgelost en we eindelijk de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

En nu gaan we vooruit kijken!
Graag willen wij u voorstellen aan ons nieuwe gezicht van desemenzo: Jan van de Werken, met veel ervaring in brood en de horeca is Jan al tientallen jaren een vertrouwd gezicht. Hij heeft enorm veel zin om vanaf september desemenzo te gaan vertegenwoordigen. Vanaf april heeft u misschien al kennis gemaakt met ons nieuw geluid aan de telefoon, Nicole Rombouts. 

Zij staat u graag te woord bij al uw vragen.

Ondanks dat bij desemenzo commercieel het eea veranderd is, zijn onze bakkers hetzelfde gebleven! Dus u blijft verzekerd van heerlijk desembrood, brioches en alle andere delicatessen die Desemenzo te bieden heeft. 

Wij zien u graag op Gastvrij Rotterdam op stand nr. 3.010 voor een kennismaking en proeverij samen met ons nieuwe team en de vertrouwde Bakkers van Desemenzo!

Modelleur 35
5171 SR Kaatsheuvel
085-7820580

info@desemenzo.nl
www.desemenzo.nl