Delizio biedt een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige plantaardige oliën en vetten aan die worden gebruikt in de levensmiddelenindustrie, aangevuld met een opvallend dynamische en actieve klantgerichte focus. Het feit dat ze inspelen op maatschappelijke trends die handelaren en gebruikers in staat stelt om in hoge mate hun emotionele en commerciële tevredenheid te bereiken bewijst hun kennis en plaats in de huidige markt.

Dankzij hun jarenlange ervaring in de sector van eetbare oliën en vetten wist Delizio een uitzonderlijke knowhow en professionalisme uit te bouwen. Ze zijn erin geslaagd om een flexibel concept te creëren voor klein- en groothandelaars en grote Fast Food en cateringbedrijven. Elke dag opnieuw leveren ze een gevarieerd aanbod aan plantaardige oliën en vetten, bakoliën, ingrediënten voor bakkerijen en margarines in verschillende verpakkingsvormen.

Innovatie en een constante ontwikkeling van processen zijn voor hen prioritair. Delizio beschikt over eigen opslagtanks, bottelings- en menginstallaties. In een eigen containerterminal organiseren, controleren en volgen ze nauwgezet elke stap van het productieproces.

Zo kunnen ze verzekeren dat Delizio, het huismerk van Aveno Lipid Solutions, aan de allerhoogste standaarden voor eetbare oliën, vetten en margarines voldoet. Het uitgebreide productaanbod en uitstekende service zijn een vaste waarde in de sector.

De haven van Antwerpen is hét venster op de wereld. Dankzij de expertise van een expeditieafdeling kunnen ze klanten de snelst mogelijke verzendingsroutes aanbieden. Delizio levert aan meer dan 800 klanten in Europa en daarbuiten.
Deze troeven stellen ze in staat om de verwachtingen van klanten keer op keer te overtreffen!

Elke sector, elke regio en dus elke klant heeft nood aan een specifieke aanpak die ze graag verleent. Dit zorgt ervoor dat ook hun productenportefeuille constant uitbreidt met vandaag meer dan 920 actieve artikelen in het gamma! Zo slaagt Delizio erin om zelfs de meest diverse vraag te beantwoorden op het gebied van (frituur)oliën, vetten en margarines.

Kwaliteit is topprioriteit!
De sector waarin Delizio actief is,  is onderhevig aan strenge reglementeringen die de hygiëne- en kwaliteitsstandaarden steeds een stapje verder duwen. Delizio is altijd in regel met deze standaarden én overtreft ze zelfs vaak.

Delizio brengt olie tot leven!
Hun visie is gebaseerd op een wederzijdse, open dialoog met klanten. Het vertrouwen dat op die manier groeit, is de beste basis voor elke klantrelatie. Luisteren naar klanten en inspelen op hun noden is het credo!

Klantgerichtheid is hun huisstijl!
Flexibiliteit is het sleutelwoord van zakendoen. Grote of kleine leveringen, alle bestellingen worden met de grootste zorg verwerkt. Delizio maakt er een punt van om aan elke vraag te voldoen.

Delizio. Omdat kwaliteit belangrijk is!

Aveno Lipid Solutions
Nieuwelandenweg 32/1
2030 Antwerpen – België
www.delizio.euwww.aveno.be
aveno@aveno.be