hup-holland-hup-koek-fabriek

De Leckere en De Koekfabriek slaan de handen ineen om een nóg groter verschil te maken.

Voor het EK hebben ze de HOP Holland HAP Box op de markt gebracht. Daarin zitten 6 heerlijke biertjes van De Leckere, 3 Doosjes met de nieuwe kaaskoekjes van De Koekfabriek en een oranje hoedje, bril en shawl. Zo kan je geheel voorzien genieten van elke wedstrijd van het Nederland elftal.

De Leckere & De Koekfabriek zijn twee Utrechtse producenten die geven om de mensen om zich heen. Door de lancering en de verkoop van deze toffe, gethematiseerde box zorgen zij, samen met de hulp van alle Utrechters, er samen voor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de bak kunnen.

De Koekfabriek
Iedereen vindt het prettig ergens bij te horen. Onderdeel te zijn van iets. Gezien te worden. Maar er zijn genoeg mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. De Koekfabriek is opgericht om juist deze mensen te voorzien van een plek in de maatschappij. Het werk bij De Koekfabriek is zinvol en uitdagend. De koek, een product om trots op te zijn. De koekfabriek bakt op 5 verschillende locaties heerlijke koekies met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De Leckere
 Daarbij maken zij bewuste keuzes. Zo brouwen zij volledig biologische bieren en gebruiken geen fossiele brandstoffen meer. Ook geven ze een plek aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dus hun Leckere bieren zijn daarom niet alleen onderscheidende bieren maar bewust lecker anders.

Het pakket is hier te vinden:
https://deleckere.nl/product/hup-holland-hap-box/

Voor meer informatie:
https://deleckere.nl

https://www.dekoekfabriek.com/hup-holland-hup-koek-fabriek