De Horeca Groep is een organisatie die zich al jaren bezighoudt met het ontwikkelen van vernieuwende horecaconcepten. Centraal bij deze ontwikkeling staat dat het een toegevoegde waarde is voor de stad (Leiden) en de directe omgeving. De, in totaal 7, restaurants zijn allemaal totaal verschillende concepten. Met deze nieuwe samenwerking leggen wij nu meer de nadruk op ‘passende’ muziek.

Het systeem is qua gebruiksvriendelijkheid te vergelijken met Spotify, met dit onderscheid dat het legaal te gebruiken is binnen commerciële ruimtes en ook echt ontwikkeld is voor horeca/retail. Zo houden ze via één account overzicht op alle locaties, worden er specifieke muziek ‘playlist’ en ‘schedules’ gehanteerd voor de verschillende dag indelingen en zorgt de offlinemode ervoor dat de muziek altijd blijft doorspelen.
Een ander vernieuwend aspect binnen de samenwerking is dat er binnen elk restaurant één persoon is aangesteld als verantwoordelijke voor de muziek en dat A Music Moment ervoor zorgt dat dit feilloos verloopt.

De restaurants; City Hall, Lot & de Walvis, Waterlust en Tabú doen op dit mee met de samenwerking. Andere restaurants zullen op den duur ook volgen.

Meer weten? Kijk op www.amusicmoment.com