In de horeca gaat het om gastvrijheid, de persoonlijke kant. De zakelijke kant van de horeca draait om omzet en rendement. Gastvrijheid dat zit in je. Maar wanneer ineens je omzet daalt is het extra belangrijk om strak op je rendement te zitten.

Wie kan rekenen, rekent op…restaurant management software
Calculaties zijn stap 1 naar meer rendement. Want om te weten waar je kunt besparen, moet je goed inzicht hebben in wat er gebeurt met je gerechten. Dat begint met: is je inkoopprijs in verhouding met je verkoopprijs? Vervolgens kijk je naar je ingrediënten. Waar komen de meeste kosten vandaan en hoe kan je daar slim mee omgaan. En als je echt goed bezig bent, dan hou je dit continue in de gaten. Ingrediëntprijzen veranderen en als jij niet op de hoogte bent, lever je al snel in op je rendement. Rekenen, verbeteren en bijhouden. Dat is wat de software voor jou doet. Zo zie jij je omzet optimaal vertaald naar rendement.

Horeca software – noodzaak voor de moderne horeca
Tegenwoordig moet je wel aan de slag met kostprijsberekening. Twan Hakvoort van ’t Voorhuys in Emmeloord zweert bij Horeko. “Als horecaondernemer moet je wel calculeren en berekenen. Anders besta je over 10 jaar niet meer.” Horeko Kitchen Manager brengt ook structuur in de organisatie. Doordat de recepten centraal opgeslagen zijn, genieten de gasten van constante kwaliteit, ongeacht wie het gerecht maakte.

De besparingen en de verbetering van rendement zijn consistent. “We hebben nu 4 jaar op rij de marge vergroot met zo’n 1,2%.”

Het hele verhaal van Twan lees je natuurlijk op www.horeko.com.

Onze specialisten zitten klaar om tijdens een online meeting Horeko te laten zien. Maak direct een afspraak in hun agenda en ze laten zien wat het systeem voor jou kan betekenen.