Wat vorige week zaterdag begon met veel zoeken naar top restaurants die tijdens deze crisis ook bezorgen of waar je kan afhalen is sinds vandaag een landelijk platform. Restaurants zijn in deze tijden massaal overgestapt naar bezorgen of afhalen, maar een duidelijk overzicht is er nog niet.

Op basis van deze gegevens is er nu Thuisuiteten.in. De chique vorm van thuisbezorgd voor restaurants en culinaire thuis genieters. Thuisuiteten.in maakt het overzichtelijk bij welke lokale top restaurants er nu besteld kan worden om af te halen of te laten bezorgen.

Restaurants melden zich gemakkelijk en gratis aan met een korte omschrijving en wat extra informatie om vervolgens in hun omgeving op Thuisuiteten.in te komen. Beginnend in Thuis uiteten in Breda, Tilburg en Rotterdam.

Als culinaire genieter zoek je gemakkelijk in de eigen omgeving naar wat luxere restaurants. En met overzichtelijke pagina kan je in een klik bestellen waar je zin in hebt.

Bart wilde afgelopen zaterdag, 04-04-2020 met zijn vriendin iets lekkers bestellen maar even geen fastfood via de wel bekende platformen. Ze kwamen op het idee om lekker “Thuis uiteten” te gaan maar dat viel al snel tegen. Ze moesten ieder restaurant apart opzoeken of ze nu wel of geen bezorg en/of afhaal maaltijden aanboden. Zo is het idee ontstaan en Bart belde Maikel Doezee (developer) dezelfde avond nog op. Die kwam met het .in idee voor de lokale restaurants te beginnend in Breda, Tilburg en Rotterdam.

Voor meer informatie, kijk op www.thuisuiteten.in of volg @thuisuiteten.in via Instagram