costo-del-silo-denbosch-2

Het was aan de Costa del Silo. Tienduizenden strandgangers zetten afgelopen zomer hun voetjes in het zand op de Tramkade, onder de rook van de iconische silo’s. Dit jaar gaan we eerder van start en zomeren we extra lang door. De grandé opening is – voor alsnog – op vrijdag 28 mei en het stadsstrand zal t/m september opnieuw zorgen voor het ultieme vakantiegevoel dicht bij huis. 

Cees van Balen (Barkade), Koen Houtappels en Bart op het Veld, de initiatiefnemers van vorig jaar, zorgen ook nu voor de 2021 editie: Costa Del Silo 2.0. “We zijn nog steeds zeer trots op de eerste plek in de Vogue verkiezing voor de meest favoriete en zonnigste terrassen van Den Bosch” aldus de drie heren. “We zijn blij dat ons concept opnieuw kan landen en doen er ten opzichte van vorig jaar een schepje bovenop.” Cees is te spreken over de plezierige samenwerking met de gemeente, ook dit jaar weer.

De zon is besteld, er zijn Spaanse tapas van Barzza en Foodstok van Breton. Daarnaast een diverse programmering met fantastische thema avonden, lekkere drankjes en heel, heel veel zand.

costo-del-silo-denbosch-horeca-festival

Bart: “We hebben vorig jaar een heerlijke zomer gehad met pracht temperaturen, daar kijken we dit jaar weer naar uit.” Geen verplichte vaccinatie, quarantaine of beachbody voor je bezoek aan de Bossche Costa. Deze vakantie kan hoe dan ook – veilig – doorgaan.

Gooi je slippers uit en waan je ver van huis, op het warmste terras aan de kade. Vamos à la Costa del Silo. Let’s get Spanish en dos cervezas por favor.

En besef; je hoeft straks niet in de file naar huis.

Meer info vind je op www.costadelsilo.nl