Afbeelding
Hutten-chefkok-horeca-events

Chefkok bij DOMUSDELA - Eindhoven

vacatures
Ben jij chefkok en op zoek naar een grote uitdaging? Wil jij eindverantwoordelijk zijn voor het complete culinaire concept van DOMUSDELA in Eindhoven? Ben jij de chefkok die de samenwerking tussen DOMUSDELA en Hutten laat groeien op culinair gebied? Wij bieden jou dé uitdaging! Welkom bij DOMUSDELA! Als chefkok ben jij natuurlijk eindverantwoordelijk voor alles wat zich afspeelt in de keuken op deze veelzijdige locatie. Allereerst Brasserie Rita. Deze high end brasserie kenmerkt zich door klassieke gerechten met een moderne twist en met de grootste zorg bereid. Jij zorgt ervoor dat (hotel)gasten iedere dag verrast worden met jouw culinaire uitspattingen. Eenvoud mag spreken, maar wel kwalitatief en vaktechnisch goed.

Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor de culinaire invulling tijdens events en zakelijke meetings in één van de prachtige ruimtes. Jij zorgt met jouw team voor de creatie en ontwikkeling van onvergetelijke culinaire concepten.
DOMUSDELA en Brasserie Rita zijn een hotspot in Eindhoven, en jij gaat er als chefkok voor zorgen dat we ook een culinaire hotspot blijven.  Je krijgt van ons de vrijheid om binnen ons F&B beleid je eigen identiteit te laten spreken, en we gaan er dan ook vanuit dat jij graag meedenkt in vernieuwende concepten.

Dit ga je doen:
  • Jij zorgt als chefkok voor de complete organisatie op culinair gebied, zowel in de brasserie als tijdens meetings en events;
  • Je inspireert en traint jouw team, werkt nauw samen met de operationeel manager en zorgt er met jouw (culinaire) energie en ervaring voor dat alle potentie van deze prachtige locatie ten volle wordt benut;
  • Koken is je passie en je bent altijd bezig met de laatste trends op het gebied van producten en kooktechnieken;
  • Je komt te werken in een prachtige, diverse maar bovenal sfeervolle omgeving waar je werkt met dagverse en seizoen-gerelateerde producten;

Dit ben je:
  • Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen gerenommeerde horeca in een leidinggevende en coachende rol. Natuurlijk heb je een afgeronde koksopleiding, diploma leermeesterschap en uitgebreide kennis van HACCP wetgeving;
  • Je hebt een professionele en flexibele instelling en bent stressbestendig;
  • Je bent een enthousiaste kok met passie voor koken met verse producten, en gastgericht en betrouwbaar zijn eigenschappen die bij je passen;
  • Je bent woonachtig in Eindhoven of directe omgeving.

Dit krijg je van ons:
  • Aandacht die verder gaat dan werk alleen. Dat betekent extra aandacht voor jouw specialisme en hoe die binnen onze culinaire organisatie het beste tot uiting kan komen. Zo streven we ernaar om culinaire autoriteit te blijven;
  • Je krijgt een contract voor 38 uur, met een salarisindicatie die ligt tussen de € 2.800 / € 3.500;
  • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit!
  • Je komt te werken in een team van 4 vaste koks. Je bent een gedreven ondernemer, maar je kunt ook terugvallen op de culinaire expertise van jouw collega’s bij Hutten;
  • De mogelijkheid tot het volgen (of zelfs geven) van interne kookworkshops en cursussen, en daarnaast andere voordelen zoals Samen Geven, Samen Delen en onze (online) Hutten Community. Onze Hutten Academy stelt je daarnaast in staat om je te ontwikkelen op het gebied van gastvrijheid, commercieel denken en leiderschap.

Over jouw toekomstige werkplek DOMUSDELA bruist en inspireert mensen tot betekenisvolle ontmoetingen, recht vanuit het hart van Eindhoven. DOMSUDELA is een spraakmakende horeca- en eventlocatie. Naast een  hotel beschikt DOMUSDELA over een high end brasserie, (grote) eventruimtes en uitstekende faciliteiten voor meetings en congressen. In het voorjaar en de zomer is de sfeervolle binnentuin “the place to be” voor een heerlijk moment op het grote terras.
Hutten verzorgt alle faciliteiten rondom Food & Beverage bij deze nieuwe horeca- en eventlocatie in het centrum van Eindhoven. Denk hierbij aan ontbijt voor de hotelgasten, lunch en diner in de brasserie, maar ook banqueting en de culinaire invulling tijdens (grote) events.
Heb je vragen? Neem dan contact op met Anjo Alders. 06-10992621 anjo.alders@hutten.eu