Finalisten Gaia Green Awards 2019 bekend

De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale...

Horecabeurs BBB Maastricht presenteert non-food trendsetters

Horecavakbeurs BBB Maastricht introduceert Folie à Deux, een nieuw beursonderdeel, dat ontwikkelingen op non-food gebied presenteert. Uitvindingen die binnen nu en tien jaar een belangrijke rol...

Gerenommeerde chefs runnen pop-up snackbar

Hier proosten we op: Bacchus Wijnfestival organiseert in juni weer het gezelligste wijnfestival van 't land in het Amsterdamse Bos en ELLE is daar...

De Horeca Groep kiest voor een vernieuwde aanpak van achtergrondmuziek

De Horeca Groep is een organisatie die zich al jaren bezighoudt met het ontwikkelen van vernieuwende horecaconcepten. Centraal bij deze ontwikkeling staat dat het...

Erik van Loo verlaat Restaurant The Park

Na vijf succesvolle jaren komt er op 1 juni 2019 een eind aan de prettige samenwerking tussen restaurant The Park, onderdeel van het Bilderberg...

Bestellen met QR-code lost personeelstekort horeca op

Digitale menukaart zorgt voor minder irritatie en stijgende omzet in horeca Door klanten via een QR-code met hun smartphone te laten bestellen kunnen Nederlandse horecaondernemers...

Kookgoot en GastRO 2019: culinair stadsfestival Rotterdam

In het weekend van 24, 25 en 26 mei staat de bekendste goot van Nederland weer volop in het culinaire zonnetje. De Rotterdamse Koopgoot...