Van kaviaar naar pindakaas: Nieuw boek over failliet gaan met je restaurant en wat...
Stephan Nijst was een gedreven chef-kok die bij een aantal uitstekende (sterren)restaurants kookte. In 2008 werden hij en zijn partner een van de vier...
REFOOD BRENGT DE WAARDEVOLLE GRONDSTOFFEN VAN VOEDSELRESTEN TERUG NAAR DE NATUUR
Als klant van ReFood draagt u bij aan een duurzamere wereld. Maar waarom kan ReFood zich als organisatie zo duurzaam noemen en hoe gaat...
Catering & Events equipment Boels Party & Events onder de virtuele hamer
Boels Party & Events veilt groot assortiment catering & events equipment via het online platform van Troostwijk Auctions.
In de online veiling kan geboden worden...
Online veilingen horeca en cateringapparatuur wegens bedrijfsbeëindiging Servé
Het Hilversumse verhuurbedrijf Servé is al vele jaren een begrip. Het bedrijf werd meer dan een kwart eeuw geleden opgericht en groeide uit tot...
Online veiling wasstraten en bestekreinigingsmachines wegens bedrijfsbeëindiging Servé
Het Hilversumse verhuurbedrijf Servé is al vele jaren een begrip. Het bedrijf werd meer dan een kwart eeuw geleden opgericht en groeide uit tot...
Nieuw: Easybutter, hygiënisch en duurzaam
Easybutter: de meest hygiënische en duurzame manier om boter aan te bieden. Hovatec biedt deze innovatie sinds kort aan voor hotels, restaurants en cateraars...
Oma Bobs: de lekkerste ambachtelijke bitterballen en croquetten, speciaal voor de horeca
Oma Bobs is producent en totaalleverancier van een breed assortiment ambachtelijke snacks. Het assortiment van Oma Bobs bestaat uit bitterballen, croquetten, mini-croquetten, bites en...
Pizza met groente vlees of vis?
Denk je aan een pizza dan komt Italië in zicht. Typisch Italiaanse pizza’s zijn de Margherita, Marinara, Funghi en Carciofi. Liever een pizza met...
Makro steekt hand uit naar horeca met #bestelkerst
Dit jaar wordt het de grootste kerst thuis. Want het ziet er helaas naar uit dat de horeca tijdens de kerst dicht blijft. En...
KHN: Nieuwe steunmaatregelen zijn welkom maar onvoldoende; extra aanvullingen zijn nodig
Op dinsdag 27 oktober heeft het kabinet een besluit genomen over hoe de aanvullende steunmaatregelen er voor de horeca uit moeten komen te zien....