kolibrie helpt ondernemers

#NextHelpt, een helpende hand voor de horecaondernemer

Sinds de uitbraak van het Corona virus, moet iedereen wennen aan het ‘nieuwe normaal’. De horeca wordt hier flink geraakt. “Dit zijn ongekende tijden”,...
bbb maastricht horeca vakbeurs

Dick Slootweg en Dries Bögels op podium BBB Horeca Summit

Managing Director Bidfood Dick Slootweg en Dries Bögels, COO Sligro Food Group, hebben hun deelname aan de BBB Horeca Summit bevestigd. Zij zullen in...
eten-deliveroo-etenbestellen-bezorgen-horeca

Nederlanders bereid meer uit te geven aan duurzame bezorgmaaltijden

Onderzoek Deliveroo naar maaltijdbezorging in de toekomst wijst uit: Nederlanders positief over biometrische betaling en bezorging mogelijk in de toekomst met drone Amsterdam, 19 juni...
bbb maastricht- biddood-vakbeurs

BBB Maastricht lanceert horeca summit

Horecavakbeurs BBB Maastricht, 12 t/m 14 oktober in MECC Maastricht, breidt uit en presenteert de BBB Horeca Summit. Deze summit is een directe reactie...
VCHO, NHG en ProFri:-horecaleverancier

VCHO, NHG en ProFri: échte duidelijkheid én eigen verantwoordelijkheid

Veldhoven, woensdag 13 mei 2020. Vakorganisaties VCHO, NHG en ProFri vinden de exacte voorwaarden van eten en drinken ter plekke per 1 juni aanstaande nog...
khn-coronamaatregelen horeca-horeca ondernemer

KHN: Verlichting coronamaatregelen biedt perspectief

KHN is voorzichtig positief. De vandaag aangekondigde verlichting van de coronamaatregelen tijdens de persconferentie van het kabinet biedt voor het eerst concreet perspectief voor...
Girl, burger, hamburger

Maak een sterk merk: kies een eigen publiek en zoek de juiste locatie

Sterke formules worden door mensen geassocieerd met prettige ervaringen. Ervaringen van henzelf of ervaringen van anderen. Een sterke formule trekt mensen aan omdat ‘je...
barman-horecaopleiding-svh

Horeca blijft nog dicht, SVH opleider opent met online E-Training

Horeca Stichting Nederland (HSN) lanceert online Spoedcursus Sociale Hygiëne Vorige week kondigde SVH al aan de examens weer te hervatten vanwege de grote behoefte aan...
Chef Harvests Homegrown Herbs and Vegetables Urban Restaurant Rooftop Garden

Dé tijd voor lokaal… en gasten uit de buurt

‘Lokaal’ is in opkomst met concepten zoals farm-to-table en restaurants die een groot deel van de ingrediënten zelfs uit eigen (dak)tuin halen. De coronacrisis...
3-positieve-verhalen-uit-de-horeca-tijdens-corona

3 positieve verhalen uit de horeca tijdens corona

Nu je gebruik kunt maken van de regelingen van de overheid staan veel horecazaken voor de keuze: open of dicht. Je wilt geen dief...