Chef Harvests Homegrown Herbs and Vegetables Urban Restaurant Rooftop Garden

Dé tijd voor lokaal… en gasten uit de buurt

‘Lokaal’ is in opkomst met concepten zoals farm-to-table en restaurants die een groot deel van de ingrediënten zelfs uit eigen (dak)tuin halen. De coronacrisis...
3-positieve-verhalen-uit-de-horeca-tijdens-corona

3 positieve verhalen uit de horeca tijdens corona

Nu je gebruik kunt maken van de regelingen van de overheid staan veel horecazaken voor de keuze: open of dicht. Je wilt geen dief...
horeca-app-horecamagazine-horecaspot

Honeyspot Location Matching brengt doelgroepen in beeld voor horeca- en retailondernemers.

Honeyspot verlaagd de prijs van haar bezorg-pakket. Honeyspot Location Matching brengt doelgroepen in beeld voor horeca- en retailondernemers. Nu veel ondernemers de omzet ín hun...
Sushi, computer, stokjes, zak

Deliveroo introduceert nieuwe service voor restauranteigenaren

Amsterdam, 3 april 2020 - Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via...
Gebouw, baksteen, glas,

Drankensector vraagt net als horeca om tegemoetkoming

Den Haag – Het langer sluiten van de horeca heeft een grote impact op de productie en distributie van bier, wijn, gedistilleerd en alcoholvrije...
amerikaanse-hamburger-broodjes-horeca-groothandel-la-streetfood

De horeca en de Coronacrisis, wij hebben een oplossing!

– Columninst Bart Mentink, LA Streetfood, schrijft over de gevolgen van het coronavirus voor de horeca, maar ook de kansen – Omdat alle horeca nu...
help de horeca platform

‘Support Your Locals’ tijdens de coronacrisis: platform voor culinair ondernemers

‘Support Your Locals’ tijdens de coronacrisis: platform voor culinair ondernemers en hun lokale initiatieven in Arnhem Binnen 4 dagen al 50 ondernemers aangesloten Arnhem, 26 maart...
Horeca- en voedingsmiddelenbranche

Branchebreed initiatief roept Nederlanders op thuis ‘uit eten’ te gaan

Amsterdam, 24 maart 2020 – De horeca in Nederland ligt grotendeels stil. De toekomst voor veel restauranteigenaars is momenteel onzeker en de komende weken...
hoe-blijft-een-hamburger-warm-bij-bezorging

Hoe blijft een hamburger warm bij bezorging?

– Columninst Bart Mentink, LA Streetfood, schrijft over de gevolgen van het coronavirus voor de horeca, maar ook de kansen – Wat is de grootste...
corona-n-hoe-gaan-we-als-nederlandse-en-belgische-horeca-deze-klap-overleven

Corona – Hoe gaan we als Nederlandse en Belgische horeca deze klap overleven?

– Columninst Bart Mentink, LA Streetfood, schrijft over de gevolgen van het coronavirus voor de horeca, maar ook de kansen – Hoe ga jij als...