Gebouw, baksteen, glas,

Drankensector vraagt net als horeca om tegemoetkoming

Den Haag – Het langer sluiten van de horeca heeft een grote impact op de productie en distributie van bier, wijn, gedistilleerd en alcoholvrije...
amerikaanse-hamburger-broodjes-horeca-groothandel-la-streetfood

De horeca en de Coronacrisis, wij hebben een oplossing!

– Columninst Bart Mentink, LA Streetfood, schrijft over de gevolgen van het coronavirus voor de horeca, maar ook de kansen – Omdat alle horeca nu...
help de horeca platform

‘Support Your Locals’ tijdens de coronacrisis: platform voor culinair ondernemers

‘Support Your Locals’ tijdens de coronacrisis: platform voor culinair ondernemers en hun lokale initiatieven in Arnhem Binnen 4 dagen al 50 ondernemers aangesloten Arnhem, 26 maart...
Horeca- en voedingsmiddelenbranche

Branchebreed initiatief roept Nederlanders op thuis ‘uit eten’ te gaan

Amsterdam, 24 maart 2020 – De horeca in Nederland ligt grotendeels stil. De toekomst voor veel restauranteigenaars is momenteel onzeker en de komende weken...
hoe-blijft-een-hamburger-warm-bij-bezorging

Hoe blijft een hamburger warm bij bezorging?

– Columninst Bart Mentink, LA Streetfood, schrijft over de gevolgen van het coronavirus voor de horeca, maar ook de kansen – Wat is de grootste...
corona-n-hoe-gaan-we-als-nederlandse-en-belgische-horeca-deze-klap-overleven

Corona – Hoe gaan we als Nederlandse en Belgische horeca deze klap overleven?

– Columninst Bart Mentink, LA Streetfood, schrijft over de gevolgen van het coronavirus voor de horeca, maar ook de kansen – Hoe ga jij als...
corona-horeca-belgie-we-moeten-dicht-hoe-nu-verder

Corona Horeca: We moeten dicht, hoe nu verder?

- Columninst Bart Mentink, LA Streetfood, schrijft over de gevolgen van het coronavirus voor de horeca, maar ook de kansen - Donderdagavond om 11 uur...
AmsterdamCoffeeFestival_Google_Logo

THE AMSTERDAM COFFEE FESTIVAL IS UITGESTELD

-persverklaring- De gezondheid en het welzijn van de bezoekers is het allerbelangrijkst voor ons en ondanks het advies van de lokale overheid om door te...
chabber-horeca-personeel

Personeelstekort in de horeca oplossen is onmogelijk zonder innovatie

In de Nederlandse horecabranche heeft het vorige decennium een vernieuwing plaatsgevonden, namelijk de opkomst van platforms voor het inhuren van flexwerkers. Deze nieuwe manier...
Gevel NIBC Direct -horeca onderneming starten

De eerste stappen voor je eigen horecazaak

Een eigen horecazaak starten is een behoorlijke onderneming wat niet van de één op de andere dag gebeurt. Het is een spannende stap waar...