TV aan in de zaak?
Het EK Vrouwen voetbal komt er aan! Het vertonen van voetbalwedstrijden heeft toegevoegde waarde voor jouw horecabedrijf: het biedt ontspanning, amusement en gezelligheid.
Indien je...
Zo voorkom je zwerfafval rondom jouw horecazaak!
Zwerfafval oogt rommelig, vies en simpelweg niet fraai. Je wilt dan ook te allen tijden voorkomen dat je met zwerfafval rondom jouw horecazaak potentiële...
De zomerdrankjes voor 2022
De zomer komt dichterbij. We laten de koude en grauwe dagen achter ons en kijken uit naar heerlijke zomerse dagen. Of je nu graag...
Pieter Vissers nieuwe Horeca Directeur HEINEKEN Nederland
Pieter Vissers wordt per 1 juni 2022 de nieuwe Horeca Directeur bij HEINEKEN Nederland. Hij volgt hiermee Marc Josephus Jitta op die Algemeen Directeur...
Salmuera presents: Sins Of Sal
In een donkere pijpenla in hartje Amsterdam opent op 19 mei een insane late night latin streetfoodbar: Sins of Sal. Een plek die al...
Zoveel bier moet een café extra verkopen om uit de energiekosten te komen
Niet alleen consumenten worden hard geraakt door de toegenomen energiekosten. Ook kroegeigenaren, die met corona toch al een zware tijd achter de rug hebben,...
Maastrichtse bierbrouwerij wint prestigieuze prijs ‘Beste Blond Bier van Nederland’
Bierbrouwerij Zuyd Craft uit Maastricht wint goud en brons tijdens de prestigieuze bierwedstrijd ‘Dutch Beer Challenge’. Zuyd Craft pakt de medailles in de populaire...
ORGANICS by Red Bull komt met nieuwe innovatieve smaken
De barren en restaurants zijn weer open, het voorjaar komt eraan.
Het is eindelijk weer tijd om te socializen met vrienden op het terras met...
Sir. James 101 en de opmars van de alcoholvrije cocktail
De alcoholvrije cocktail is aan een opmars bezig, merken ze ook bij Brand Captains. ‘Proosten met een alcoholvrije Gin Tonic, met bijvoorbeeld een takje...
Het is tijd voor ProFri 2.0
Belangenvereniging ProFri bestaat in maart tien jaar. Sinds 2012 zet ProFri zich in voor het promoten van eten in cafetaria’s, het afhalen van snacks...