Richard Zijlstra: van IT’er naar barman
Het is even zoeken naar Triple C, het cocktail laboratorium van Richard Zijlstra, verscholen op een industrieterrein onder de rook van Amsterdam. Het is dan...
BBB Maastricht 2022 pakt uit met grote namen en een bomvol programma.
Van maandag 10 t/m woensdag 12 oktober 2022 vindt BBB Maastricht weer plaats in MECC Maastricht. Deze editie presenteert een vernieuwde beursvloer vol inspirerende...
Vier de vrede, proef de vrijheid
Brouwerij Durs en het Airborne Museum lanceren bierpakket!
Het is bijna zover, de jaarlijkse Airborne herdenkingen komen er weer aan. Brouwerij Durs en het Airborne...
Wet- en regelgeving rondom horecabeveiliging
Beveiliging van horecagelegenheden is tegenwoordig haast niet meer weg te denken. Met name als het gaat om een café of discotheek, is horecabeveiliging aan...
Sir. James 101 Alcohol Free drinks
De zomer is eindelijk weer begonnen en met Sir. James 101 wordt deze zomer nog net een beetje beter! Steeds meer gasten vinden aanbod...
Duurzame terrasverwarmers
Op een zomerse avond lekker in de zon op een terras. Maar helaas zijn die écht warme zomeravonden in Nederland nog altijd ver in...
Planten en bomen voor de horeca
Het klinkt eenvoudig, maar als horeca-ondernemer weet je wel beter; een goedlopend terras vraagt om een professionele aanpak en een verzorgde, uitnodigende look &...
De zomerdrankjes voor 2022
De zomer komt dichterbij. We laten de koude en grauwe dagen achter ons en kijken uit naar heerlijke zomerse dagen. Of je nu graag...
Dé 10 terrastrends van 2022
Het mooie weer in Nederland kan de afgelopen periode worden omschreven als iets van komen en gaan. Van de korte broek tot het regenpak; iedereen...
Van het verkopen van kamers tot het verkopen van ruimte en tijd
Hoe Zoku de infrastructuur bouwde ter ondersteuning van “hybride gastvrijheid”
“Een van de belangrijkste dingen die we hebben geleerd, is dat we niet langer alleen...