De zomerdrankjes voor 2022

De zomer komt dichterbij. We laten de koude en grauwe dagen achter ons en kijken uit naar heerlijke zomerse dagen. Of je nu graag...

Dé 10 terrastrends van 2022

Het mooie weer in Nederland kan de afgelopen periode worden omschreven als iets van komen en gaan. Van de korte broek tot het regenpak; iedereen...

Van het verkopen van kamers tot het verkopen van ruimte en tijd

Hoe Zoku de infrastructuur bouwde ter ondersteuning van “hybride gastvrijheid” “Een van de belangrijkste dingen die we hebben geleerd, is dat we niet langer alleen...

TV aan in de zaak?

Het EK Vrouwen voetbal komt er aan! Het vertonen van voetbalwedstrijden heeft toegevoegde waarde voor jouw horecabedrijf: het biedt ontspanning, amusement en gezelligheid. Indien je...

Zo voorkom je zwerfafval rondom jouw horecazaak!

Zwerfafval oogt rommelig, vies en simpelweg niet fraai. Je wilt dan ook te allen tijden voorkomen dat je met zwerfafval rondom jouw horecazaak potentiële...

De zomerdrankjes voor 2022

De zomer komt dichterbij. We laten de koude en grauwe dagen achter ons en kijken uit naar heerlijke zomerse dagen. Of je nu graag...

Pieter Vissers nieuwe Horeca Directeur HEINEKEN Nederland

Pieter Vissers wordt per 1 juni 2022 de nieuwe Horeca Directeur bij HEINEKEN Nederland. Hij volgt hiermee Marc Josephus Jitta op die Algemeen Directeur...

Salmuera presents: Sins Of Sal

In een donkere pijpenla in hartje Amsterdam opent op 19 mei een insane late night latin streetfoodbar: Sins of Sal. Een plek die al...

Zoveel bier moet een café extra verkopen om uit de energiekosten te komen

Niet alleen consumenten worden hard geraakt door de toegenomen energiekosten. Ook kroegeigenaren, die met corona toch al een zware tijd achter de rug hebben,...

Maastrichtse bierbrouwerij wint prestigieuze prijs ‘Beste Blond Bier van Nederland’

Bierbrouwerij Zuyd Craft uit Maastricht wint goud en brons tijdens de prestigieuze bierwedstrijd ‘Dutch Beer Challenge’. Zuyd Craft pakt de medailles in de populaire...