Burgman is een familiebedrijf en groothandel in professionele hygiëne- en reinigingsproducten. Het bedrijf bestaat bijna dertig jaar, begonnen vanuit huis en uitgegroeid tot een landelijke organisatie. Burgman is in diverse branches actief, waarvan de horeca een belangrijk onderdeel is.

Klantrelatie is altijd de basis
Burgman hecht veel waarde aan een duurzame klantrelatie en investeert in een gelijkwaardige samenwerking. “Zonder klanten heb je geen bedrijf. We kennen al onze relaties, zowel de kroeg op de hoek als een grote evenementenhal.”, aldus Mathijs Burgman. Door jarenlange ervaring kent het personeel de producten en klanten van binnen en buiten. “We zijn trots op onze familie-identiteit”.

banner_horecamagazine

Beleving van de bezoeker
Drijfveer is kostenbesparing en duurzaamheid, waarbij de beleving van de bezoeker centraal staat. “Een schoon toilet geeft een positief gevoel, waardoor de bezoeker sneller geneigd is terug te komen”, aldus Burgman. Het optimaliseren van deze beleving kan volgens de groothandel heel goed samengaan met kostenbesparing. Dit doen ze met de unieke en kostenbesparende North Shore dispenserlijn. De kracht zit hem hierbij in de grote capaciteit met gecontroleerd verbruik.

Verbruiksvermindering: uw kosten onder controle
Verbruiksvermindering bespaart geld. De North Shore dispenserlijn is hier volledig op ingericht. Geen ongebruikte restrollen en nooit meer teveel papier. “Door onze slimme producten gooit de klant niets meer onnodig weg”, vertelt Burgman.

De toiletdispenser is voorzien van een continusysteem en is bij te vullen zonder dat ze volledig leeg moet zijn. Daarnaast zijn de handdoek automaten voorzien van een mechanisme, waardoor het papier automatisch wordt afgesneden. De klant pakt hierdoor altijd 1 vel tegelijk. Nog een maatregel is dat deze dispenser niet schuin of overvol kan worden gevuld, waardoor er ook nooit grote aantallen vellen tegelijk naar buiten komen.

Burgman benadrukt hierbij het belang van papieren handdoek automaten, omdat een elektrische handdroger tweemaal zoveel bacteriën op de handen achterlaat.

Burgman_logo

 

 

 

Meer interessante artikelen lezen? Lees verder op onze Hotelpagina