BRUVINO importeert rechtstreeks van wijnproducenten uit Europa. Een stukje duurzaamheid dus want waarom zou je het van ver halen als de mooiste wijngebieden binnen handbereik liggen! De wijnen van BRUVINO komen uit Oostenrijk, Spanje en Portugal maar de focus ligt op Frankrijk en Italië. Regelmatig zijn we dus ook in deze landen te vinden om nieuwe wijnen te zoeken en voor de contacten met de wijnmakers. We zijn gespecialiseerd in het Loire-gebied, dat is zo’n enorm groot wijngebied met een zeer grote diversiteit aan wijnen. 

‘Geselecteerd met passie’
Want passie voor het vak is wat een wijn groot kan maken. Eigenlijk is dat hét belangrijkste ingrediënt. Maatwerk in plaats van massaproductie. Aandacht en liefde in plaats van industriële productie. ‘Handmade wijnen’, daar zijn we steeds naar op zoek voor onze klanten. We leveren aan diverse horecazaken/ wijnwinkels in Zuidwest Nederland.  Als ondernemer kan u zich met deze wijnen op uw wijnkaart onderscheiden.

Beleving
Wijn drinken is beleving. BRUVINO vertelt u het verhaal van de wijnmaker, we proberen de passie die deze mensen hebben voor hun product op u over te brengen. Het zijn vaak vele generaties wijnmakers die het allerbeste willen halen uit hun druiven van hun grond. De wijnboeren vertellen graag over hun producten, zijn trots dat hun wijnen in Nederland gedronken worden. Met meer dan 150 wijnen op voorraad kunnen wij uw wijnkaart geheel verzorgen. Van ‘open’ wijnen tot kaartwijnen in elke gewenste prijsklasse. BRUVINO verzorgt tevens wijnarrangementen en wijnproeverijen.

Alex Diddens
www.bruvino.nl
info@bruvino.nl