3 onmisbare tools voor de lekkerste drankjes

De bar en de bijbehorende benodigdheden zijn onmisbaar in elke horeca zaak. De bartender maakt de lekkerste drankjes klaar voor de gasten en de...

De Impact van AI-Chatbots in de Horeca

Vos AI's AI-chatbot, ontwikkeld met de expertise van 15 jaar in de hotelindustrie, is een voorbeeld van hoe AI-gestuurde technologie kan bijdragen aan de...

Topchampagne bij sterrenrestaurant de Lindenhof

- De Lindehof in Nuenen heeft een wereldprimeur Soenil Bahadoer, eigenaar en chef-kok van tweesterrenrestaurant de Lindehof in Nuenen, schenkt in december de befaamde Champagne...

Rare Champagne lanceert exclusieve Rare Millésime 2013

- Foodpairing met de bekroonde champagne wordt culinair onderstreept bij Restaurant De Rozario* Rare Champagne lanceerde deze week bij Restaurant De Rozario* in Helmond met...

Veiligheid en elektriciteit in een horecakeuken

In de drukke dagen in de horeca is de keuken het belangrijkste ruimte van allemaal. Terwijl chefs en het keukenpersoneel zich inzetten om heerlijke...

Okura opent het feestdagenseizoen met de Festive Pop-up

Festive Pop-up is de pop-up store voor unieke cadeaus voor de feestdagen  Amsterdam, 20 november 2023 – Hotel Okura Amsterdam opent het feestdagenseizoen met...

Piekmomenten? Een eitje met Apprendo

Heb jij ook weleens het gevoel dat je rond de kerstperiode vooral geleefd wordt? Dat je er – in welk opzicht dan ook –...

Indian Specialty Cook (Level4)

For our new Indian restaurant in Diemen, we are looking for 3 Indian Specialty Cook's (Level4) Skills and responsibilities  experienced with creating authentic Indian curries...

Wat voor accessoires moet een bezorgauto hebben?

In de wereld van de horeca en bezorging is de bezorgauto een onmisbaar hulpmiddel geworden. Of het nu gaat om het bezorgen van pizza's,...

Koninklijke De Kuyper gaat het Oekraïense wodkamerk Harvest Day in Nederland...

Schiedam, 17 november 2023 - Koninklijke De Kuyper zal vanaf 1 januari 2024 in Nederland de distributie, sales en marketing verzorgen voor Harvest Day...

Oliver Kesseler

Meet the new General Manager Oliver Kesseler heeft een indrukwekkende professionele achtergrond, waarin hij waardevolle ervaring heeft opgedaan als General Manager bij W ISTANBUL, THE...

Gezocht: indiase specialiteiten kok, fulltime

Voor ons indiase restaurant  gevestigd op het Diemerplein in Diemen zijn wij op zoek naar een indiase specialiteiten kok. Wat wij van jou vragen: - Zelfstandig...

Bamboe vloeren worden steeds populairder in horecazaken

Natuurlijke schoonheid ontmoet duurzaamheid in de wereld van interieurdesign, en een opvallende keuze die steeds meer populariteit wint in de horeca is de bamboe...

De 7 meest voorkomende ongelukken op de horeca-werkvloer

In de dynamische omgeving van de horeca is de werkplek voortdurend in beweging met personeel, klanten en leveringen die komen en gaan. Maar binnen...

Goed Gefrituurd-keurmerk krijgt opfrisbeurt

“Slingers voor goed bakmanschap moet je inderdaad zelf ophangen” Vakvereniging ProFri heeft zijn keurmerk Goed Gefrituurd een nieuwe, eigentijdse huisstijl gegeven. DirecteurFrans van Rooij presenteerde...

Verbeter de branding van je restaurant met deze tips

Als ondernemer is het belangrijk om de branding van je restaurant constant te verbeteren. Een sterke branding zorgt ervoor dat je restaurant herkenbaar is...

Zelfstandig werkende indiase kok

Functieomschrijving: het vers bereiden van alle Indian Curry gerechten en alle Tandoori gerechten en Naan Broden, Roti's. Bereiden van de bestellingen die online binnen komen,...

De uitdagingen van de energietransitie voor horecaondernemers

De wereldwijde verschuiving naar duurzaamheid heeft alle sectoren bereikt, inclusief de horeca. Horecaondernemers staan voor de uitdaging om hun bedrijfsvoering te verduurzamen, met name...

Jonnie en Thérèse: Het Recept van hun succes!

‘De Librije Het Recept’ is het nieuwste boek over het culinaire leven van Jonnie en Thérèse Boer. Het boek is geschreven en samengesteld door...

Landal Rabbit Hill verkozen tot leukste horecateam van Nederland 2023

7 november 2023, Hilversum. Nadat honderden horecaliefhebbers hun stem hadden uitgebracht op de Gastvrijheidstop, mocht het team van Landal Rabbit Hill op het podium...