bier-cheque-speciaal-bier

En laten we met zijn allen nou net deze groep mensen nodig hebben om onze bedrijven levend te houden! Nu, ruim een jaar na onze startdatum zijn er al heel wat Biercheques in omloop en blijft het aantal verkoopkanalen en inleverpunten flink groeien.

Om de consument in deze tijd toch hun gekregen Biercheque in te laten leveren of er een cadeau te laten geven, blijven wij telkens op zoek naar passende manieren om deze mensen met de ondernemers die passie hebben voor speciaal bier in contact te brengen. Hoe? Via o.a. samenwerkingen en socialmedia acties bij onze huidige klanten en met succes!

Door je aan te sluiten als partner van Biercheque loop je vanzelfsprekend mee met de marketing van ons product en zal de naamsbekendheid van je onderneming toenemen.

Wil jij ook in deze tijd met jouw onderneming je klantenstroom vergroten en heb je zin om net als ons zodra de versoepelingen het toelaten nog meer mensen in je café/restaurant met een ruim aanbod aan speciaal bieren te ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor een samenwerking.

Proost!
Team Biercheque

www.biercheque.nl

Alle berichten van Biercheque kun je lezen op de bedrijfspagina van biercheque