In oktober vindt de Best Burger Benelux plaats. Wie zal er naar huis gaan met het predicaat beste burger van de Benelux? In de aanloop naar dit event testen wij met secrets guests verschillende deelnemende restaurants. De 10 beste mogen vervolgens de strijd met elkaar aan gaan.

Wil jij ook meedoen? Meld je dan aan voor Best Burger Benelux

Restaurant Plantage Rococo bevindt zich in een prachtig landhuis in Velsen Zuid. Wanneer je hier komt lunchen, kun je uit verschillende heerlijke burgers kiezen. Je kunt hier terecht voor een goede vlees of vega burger.
De vleesburger is gemaakt van een mooi stukje kalfsvlees. De vegetarische variant bestaat uit een zelfgemaakte peulvruchtenburger. De burger is pittig door de saus, maar heeft een zoetje van mango. De burger wordt geserveerd op getoast brood, dit zorgt ervoor dat het geheel een heerlijk knapperige bite heeft. De groente op het broodje worden op natuurlijke wijze gefermenteerd en veelal gekweekt in eigen moestuin. Duurzaamheid staat centraal bij Plantage Rococo. Het restaurant maakt naast producten uit eigen tuin, gebruik van producten van lokale tuinders. En dat zie en proef je terug in deze burgers. Niet alleen erg lekker, maar ook nog eens een lust voor het oog!