MusicBurgersvega-bestburgerbenelux-horecamagazine

In oktober vindt de Best Burger Benelux plaats. Wie zal er naar huis gaan met het predicaat beste burger van de Benelux?
In de aanloop naar dit event testen wij met secrets guests verschillende deelnemende restaurants. 
De 10 beste mogen vervolgens de strijd met elkaar aan gaan.

Anja en Ulrik zijn twee passievolle ondernemers, die met veel liefde hun burgers bereiden. Dit doen zij inmiddels al twee jaar en ze hebben al op vele (privé)feesten hamburgers mogen bakken. Zij doen dit op een zo (h)eerlijk mogelijke manier. Ecologisch, biologisch en duurzaamheid staan hierin centraal.

horecafrites-horecagroothandel

De foodtruck was dit keer te vinden bij Le Jardin, een leuke pop-up in Nieuwpoort. Hier troffen wij een sfeervolle met lampionnen, feestelijk versierde tuin aan. Deze chefs zijn niet bang, en hebben zich met twee burgers aangemeld. Namelijk een plant-based en een meat-based burger. De Notenburger is geheel vegan, met hierop veldsla, tomaat, augurk, ketchup en een knapperig gebakken uitje. Daarnaast probeerden wij de suggestie van de dag, de “Le Jardin Burger”. Deze cheeseburger was topped met veldsla, tomaat, cheddar, ketchup en mosterd. Je kan hier niet alleen kiezen tussen vlees of vega, maar ook tussen een witte of bruine bun, zo is er voor ieder wat wils!

Wil je hier ook eten? kijk dan even op music burgers

Musicburgers-foodtruck-bestburgerbenelux