In oktober vindt de Best Burger Benelux plaats. Wie zal er naar huis gaan met het predicaat beste burger van de Benelux?
In de aanloop naar dit event testen wij met secrets guests verschillende deelnemende restaurants. 
De 10 beste mogen vervolgens de strijd met elkaar aan gaan.

vlees en co-hamburgerleverancier-horeca

Het restaurant heeft een leuke ‘Western sfeer’. Voor kinderen is er van alles te doen, zoals een ballenbak en een kinderboerderij. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn, kan jij in alle rust genieten van een heerlijke burger.
Wij proefden hier de Barry Burger, een rijk belegde burger. Deze burger wordt geserveerd op een houten broodplank, met een mooi rood, wit geblokt servet.
Een lekkere sappige burger, met daarop goed gebakken bacon. Verder zit er een ei op de burger. Het ei is zo gebakken, dat het eigeel mooi uitloopt wanneer de burger wordt doorgesneden. De cheddar is goed gesmolten en versterkt de kleur. De tomaat zorgt voor een zoete smaak en de knapperige sla voegt iets fris toe. Op de burger zitten twee verschillende sauzen, Toulouse en Ziggy saus. Dit zorgt voor een romige smaak, maar ook voor een pepertje. Kortom een heerlijke burger om eens te proberen!