In oktober vindt de Best Burger Benelux plaats. Wie zal er naar huis gaan met het predicaat beste burger van de Benelux?
In de aanloop naar dit event testen wij met secrets guests verschillende deelnemende restaurants. De 10 beste mogen vervolgens de strijd met elkaar aan gaan.

Wil jij ook meedoen? Meld je dan aan voor Best Burger Benelux

vlees en co-hamburgerleverancier-horeca

Op de menukaart staat “De lekkerste hamburger van Flakkee”. Ja, deze burger moesten wij zeker proberen. De naam “flakkee” komt van het eiland. Wij kregen een prachtige burger, geserveerd op een newspaper en houtenplank.
De uienringen bovenop de burger zijn in bierbeslag gefrituurd. De lekkere zachte bruine bun, is in Iers bier gebakken. Dit geeft een extra volle smaak.
Een leuke combinatie van drank en voeding, wat goed past bij dit café. De burger is topped met classics, toch vonden wij het zoetje van de ketchup opvallend. In het begin is deze zoet, maar hij geeft een pittige nasmaak. Het krokantje van deze burger, komt van de goed gebakken spek. Deze is heerlijk in combinatie met de rest. Wanneer je in Oude Tonge bent, is het zeker de moeite waard om bij café de Geit een burger te bestellen.