In oktober vindt de Best Burger Benelux plaats. Wie zal er naar huis gaan met het predicaat beste burger van de Benelux? In de aanloop naar dit event testen wij met secrets guests verschillende deelnemende restaurants. De 10 beste mogen vervolgens de strijd met elkaar aan gaan.

Wil jij ook meedoen? Meld je dan aan voor Best Burger Benelux

Restaurant 1619 eten en drinken, een bijzondere horecazaak gelegen in Andijk, met uitzicht op een mooie haven. Wij bestelden hier de Wasabi Burger.
Deze burger wordt geserveerd op een lichtgroen broodje gemaakt van zeewier, dit past perfect bij de locatie! Het is een grote sappige burger, geserveerd op een dienblad met newspaper, wat er erg aantrekkelijk uit ziet! Door de wasabi en teriyaki krijgt deze burger een echte Oosterse twist. De burger heeft een lekker zoetje door de tomatenketchup en een zuurtje door de pickled onions. Ondanks dat wasabi sommigen wat kan afschrikken, was deze burger juist mooi in balans. De wasabi mayonaise zorgde voor een romige smaak met een fijne spicy nasmaak. Zeker het bestellen waard!
horeca-best-burger-1619eten&drinken2 1