De langverwachte zomer staat voor de deur. Een smakelijke carpaccio – met mooi bijpassend glas witte wijn – is vaak een hardloper op de menukaart. Carpaccio’s zijn echter wel bewerkelijk. Vertrouw daarom op Fortuna: voorgesneden diepvries carpaccio’s van topkwaliteit.

Overal in de horeca hoor je hetzelfde geluid: er zijn weinig goede koks beschikbaar. Wil je toch jouw gasten laten genieten van een overheerlijke carpaccio? En tegelijkertijd de sfeer en werkdruk in de keuken plezierig houden? Dan kies je voor Fortuna Carpaccio.

In heel Europa
Fortuna Carpaccio is een begrip in voorgesneden diepvries carpaccio. En niet alleen in Nederland. We zijn er trots op dat Fortuna carpaccio in heel Europa wordt geserveerd. Fortuna Carpaccio is bij uitstek hét merk voor de out-of-home markt. Je vindt ons in de schappen van elke zichzelf respecterende horecagroothandel.

Vlees, vegan of vis!
We bieden ruime keuze in de welbekende carpaccio’s van rundvlees. Denk aan: de Fortuna regular, Ierse muisjes, Wagyu, Black Angus of beefcarpaccio. Onze vegan carpaccio’s (van rode biet of oesterzwammen) zijn ook erg in opkomst. En vooral zomers zijn de carpaccio van vis, schaal- of schelpdieren zeer populair.

Viscarpaccio met bijzondere bereiding
Bij Fortuna maken we viscarpaccio van: zalm, tonijn en een mix van zalm en heilbot. Maar we hebben ook verrassende carpaccio’s van octopus, gamba en coquille! En wat te denken van twee varianten waarbij de vis een speciale bereiding heeft ondergaan? Namelijk de carpaccio van gerookte zalm en de waanzinnig lekkere, subtiel gemarineerde gravad lax carpaccio. Twee bereidingen die, door het van nature aanwezige vet in de zalm, altijd lekker en zacht zijn.

Een mooie zomer…
Stel je eens voor: jouw fraai gelegen terras zit vol met gasten, die in het zomerzonnetje willen genieten van de mooiste producten uit jouw keuken. Ze bestellen een octopus carpaccio. Wij hebben die octopus alvast perfect voor je gesneden. Jij hoeft dit kwaliteitsproduct alleen nog maar op smaak te brengen en fantastisch mooi op te maken. De Fortuna octopus carpaccio serveer je vervolgens, natuurlijk breed lachend, met een glas prachtige witte wijn. De zomerzon schittert in het glas en je weet weer waarom jij dit vak koos. Jij laat gasten genieten. Fortuna Carpaccio helpt je daar graag bij.

Meer weten?
Wil je meer weten over de specifieke bereidingen, herkomst of wil je andere informatie opvragen?

Kijk dan op www.fortunacarpaccio.nl. Je bestelt onze producten gewoon bij de groothandel.