Voormalig 3-sterren restaurant De Leest wordt Italian Fine Dining Restaurant AROMA
Topchef Jacob Jan Boerma heeft 3 Michelinsterren zaak De Leest verkocht aan Jan Leune, een Nederlandse ondernemer uit Italië. Samen met chef Pasquale Carfora...
De Librije, over sterwaardige gastbeleving
Jonnie en Thérèse Boer openhartig in Podcast ‘Captalk’. Over topkwaliteit, een schuld van 12 miljoen en gasten in privéjets. Jonnie vertelt openhartig over de hoogtepunten...
Ron Blaauw kiest wederom voor RHIMA vaatwasapparatuur
WD-7 doorschuifvaatwasser bij Ron Gastrobar Indonesia
RHIMA, leverancier van professionele afwasapparatuur, levert wederom vaatwasapparatuur aan chef-kok Ron Blaauw. Afgelopen week werd een nieuwe WD-7 doorschuifvaatwasser...
Grand Gala des Patrons | maandag 6 september
6 september organiseert het culinaire genootschap Les Patrons Cuisiniers haar jaarlijkse grand gala. Het event, met als thema The Roaring Twenties zal dit jaar...
Chef-kok Ron Blaauw wint eerste seizoen Snackmasters
Chef-kok Ron Blaauw wint het eerste seizoen van Snackmasters. In de finale uitzending van vanavond moesten Ron en zijn tegenstander chef-kok Dennis Huwaë in...
François Geurds haalt zeldzame koffiemolens als eerste naar Nederland
Koffieliefhebbers opgelet! Vanaf nu drink je een zeldzaam kopje koffie bij FRANÇOIS GEURDS en FOODLABS by François Geurds in Rotterdam.
Zeg je tegen een...
Sterrenchef Dennis Huwaë: ‘Ik vind het bijzonder dat zoveel mensen bij mij willen komen...
Patron-cuisinier Dennis Huwaë van de restaurants Daalder en Edel by Dennis in Amsterdam kan nog altijd genieten van eenvoudig eten. ‘Met een broodje jong-belegen...
MICHELIN Gids Nederland 2021: de volledige lijst van de sterren
Heeft De Librije zijn drie sterren behouden in de MICHELIN Gids Nederland 2021? Is er een nieuw restaurant met twee sterren in Amsterdam? En...
Unieke samenwerking tussen François Geurds & Jacob Jan Boerma
Michelin-chefs François Geurds & Jacob Jan Boerma delen hun liefde voor gastronomie met een unieke culinaire samenwerking, de Tender Loving Care Valentine’s Box, een...
Sterrenchef Sidney Schutte van Spectrum: ‘Ik droom van een derde ster’
‘Ik doe niets liever dan koken’, vertelt Sidney Schutte, chefkok van restaurant Spectrum in hotel Waldorf Astoria in hartje Amsterdam. Hij heeft twee Michelinsterren...