Winnaars van de Gault&Millau awards 2023
Begin februari was het weer zover! De culinaire wereld wachtte in spanning de uitreiking van de Gault&Millau awards af. Welke restaurants zouden er dit...
Na ruim 11 jaar stopt restaurant L’invité
Na ruim 11 jaar stopt restaurant L’invité op de Bloemgracht in de Amsterdamse Jordaan. L’invité was vooral bekend om zijn duurzame en lokale Nederlandse...
Terry Priem opent Restaurant STER in Rotterdam-Kralingen
Rotterdam-Kralingen is een tweede STER rijker. Op 16 januari 2023 openden chef Terry Priem en Esther van Otterloo hun Restaurant STER aan de Honingerdijk...
Het Grote Vegetarische Genieten
Artisjok Barigoule. Artisjok, ui, wortel, bouillon en witte wijn. 20 jaar geleden was dit zo’n beetje de standaard van het vegetarisch hoofdgerecht bij veel...
Dennis Huwaë
One, two, three and to the four’. Dennis Huwaë and Frans van Dam is at the door’.’ Dit zinnetje schiet door mijn hoofd als...
Een Alcoholvrij Alternatief
Met dry January voor de deur kijken we natuurlijk extra naar de alcoholvrije alternatieven voor wine-pairing. Maar alcoholvrij is eigenlijk allang niet meer voor...
CHEF-KOK JANNIS BREVET STOPT NA 22 JAAR MET DRIESTERREN RESTAURANT INTER SCALDES IN KRUININGEN;...
Het vastgoed is overgenomen door Alex Mulder, eigenaar van investeringsmaatschappij Amerborgh en gaat behoren tot de Pillows Hotels groep. Vanaf medio september a.s. treedt...
Kolen, Vuur, Tatoeages en Wagyu
Als wij konden kiezen, stonden we elke dag achter de barbecue. Niks mannelijker dan grillen op open vuur. Maar wij metro-mannen schijnen enkel bij...
ALiCE in KiTchenLanD
Wij van BCBG lopen nogal wat events af. Of het nu in Utrecht is of op Ibiza. Wordt er met sterren gesmeten, dan haken...
ADRIAN ZARZO
Het is weer als toen. Priemende ogen die heen en weer schieten. Staat het klaar, is het goed? Is het goed genoeg? Ook tijdens...