Uniek sterrendiner bij Kasteel Sypesteyn in Loosdrecht

Een samenwerking van Cook Like a Chef, De Goede & de Stoute, Hof Sypesteyn in samenwerking met War Child en De Librije*** Op 17 september...
club, people, party,

Supperclub viert 30-jarig bestaan met nieuwe naam en opening hotel

Supperclub vernieuwt haar naam door de komst van een nieuw horecaconcept. Het bedrijf tot voor kort bestaande uit vier onderdelen: het restaurant, de club,...

Nieuw interieur voor Limburgs toprestaurant De Leuf

Restaurant De Leuf in het Zuid-Limburgse Ubachsberg heeft een nieuw interieur. Het toprestaurant van de familie Van de Bunt kreeg een eigentijdse inrichting met...

THE HARBOUR CLUB BREIDT VEGETARISCH AANBOD UIT MET PLANTAARDIGE STEAK

Amsterdam, 1 september 2022 – The Harbour Club, met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Vinkeveen heeft de Runder Bavette van Redefine...

NIEUWE CHEF VOOR RESTAURANT MARIS PIPER: KWINTEN ALBERTIJN

Met trots kondigt Maris Piper het aantreden van haar nieuwe chef Kwinten Albertijn aan. “Maris Piper is voor mij een zaak met aanzien, waar...

ARCA LANCEERT: BEHIND THE PASS

Op zondag 11 september start de eerste editie van ARCA Behind The Pass. In deze series van chef samenwerkingen staan voor slechts één avond...

België aanwezig als wijnland op internationaal cool climate wine symposium in Canada

Afgelopen week ging in Canada het International Cool Climate Wine Symposium door. In de Brock University te St-Catharines (Ontario) verzamelden honderden vooraanstaande experten in...

Julie-Mar Brok behaalt als eerste de titel SVH Gezel Wijnmeester

Dinsdag 12 juli vond de diploma-uitreiking plaats van de eerste SVH Gezel Wijnmeester van Nederland. Julie-Mar ontving haar diploma uit handen van SVH Wijnmeester...

High end restaurant SECRET GARDEN opent in hartje Amsterdam

Volwassen horecazaak met internationaal aandoende beleving In augustus opent aan de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat high end restaurant SECRET GARDEN. Geïnspireerd op multidisciplinaire horecagelegenheden in onder meer...

Bellissimo carpaccio’s van Fortuna: vis, vlees én vegan!

De langverwachte zomer staat voor de deur. Een smakelijke carpaccio – met mooi bijpassend glas witte wijn – is vaak een hardloper op de...