Sterrenchef Dennis Huwaë: ‘Ik vind het bijzonder dat zoveel mensen bij mij willen komen...
Patron-cuisinier Dennis Huwaë van de restaurants Daalder en Edel by Dennis in Amsterdam kan nog altijd genieten van eenvoudig eten. ‘Met een broodje jong-belegen...
MICHELIN Gids Nederland 2021: de volledige lijst van de sterren
Heeft De Librije zijn drie sterren behouden in de MICHELIN Gids Nederland 2021? Is er een nieuw restaurant met twee sterren in Amsterdam? En...
Unieke samenwerking tussen François Geurds & Jacob Jan Boerma
Michelin-chefs François Geurds & Jacob Jan Boerma delen hun liefde voor gastronomie met een unieke culinaire samenwerking, de Tender Loving Care Valentine’s Box, een...
Sterrenchef Sidney Schutte van Spectrum: ‘Ik droom van een derde ster’
‘Ik doe niets liever dan koken’, vertelt Sidney Schutte, chefkok van restaurant Spectrum in hotel Waldorf Astoria in hartje Amsterdam. Hij heeft twee Michelinsterren...
La Fève lanceert nieuwe editie Sterrenbonbons, eerste exemplaar voor Meesterkok Toine Hermsen
Meester chocolatier Geert-Jan Heesterbeek van la Fève in Maastricht heeft de tweede editie van zijn Sterrenbonbons gelanceerd. De Sterrenbonbons zijn ontwikkeld in samenwerking met...
Interview sterrenchef Bart Ausems
‘Minder gasten, meer werkplezier’
Vijf ingrediënten, zoveel liggen er maximaal op het bord van de gasten van sterrenchef Bart Ausems. ‘Ieder product heeft zijn eigen...
Sterrenchef Servais Tielman van Beluga Loves You
De horeca is net heropend, met restricties en onzekerheid over de toekomst. Ondernemers zitten met vragen als: hoe kan ik voldoende omzet draaien met...
Chef-kok François Geurds houdt van experimenteren: ‘Ik ga net zolang door tot het plaatje...
Culinaire ideeën die in eerste instantie niet mogelijk lijken, maar na veel experimenteren toch lukken. Dat is typisch François Geurds. De Rotterdamse SVH Meesterkok,...
Restaurant Zarzo: Tips uit de praktijk van topkok Adrian Zarzo
Chefkok Adrian Zarzo van Restaurant Zarzo in Eindhoven staat bekend om zijn verrassende smaakcomposities met Spaanse invloeden. Het leverde hem onder andere een Michelinster...