Animo presenteert met trots het nieuwste model van het bekroonde assortiment OptiBean-koffiemachines: de nieuwe OptiBean X. Omdat de ware smaak in de kleinste details zit, is het hart van de machine volledig opnieuw ontworpen voor precisie in smaak. Kop, na kop, na kop.

Een perfect kopje van de hoogste kwaliteit
Versgemalen koffiebonen verdienen het om met respect behandeld te worden en dat zit allemaal in de extractie: de combinatie van de hoeveelheid koffie, de maalgraad, de contacttijd en de temperatuur. OptiBean’s nieuwe X-press precisie brewer stemt alles perfect af op jouw smaak. Want dat is wat er nodig is om jouw extractie te veranderen in een kop van de hoogste kwaliteit.

Ontdek de schone kunst van koffie
Met zijn slimme combinatie van hoogwaardige onderdelen en technische vaardigheden produceert de OptiBean X in een handomdraai versgemalen koffie en vele variaties.
Zelfs wanneer je twee kopjes tegelijk zet. Uitgerust met een volledig nieuwe X-press brewer, is de OptiBean de ultieme upgrade voor jouw koffie:

+ De hoogste kwaliteit in maling en extractie
+ Sneller grotere koppen doseren
+ Constant in kopkwaliteit en precisie in smaak
+ Zwitserse X-press brewer
+ Instelbare aanpersdruk

Een schoonheid in elke ruimte
Goede smaak gaat niet alleen om koffie. Strakke designlijnen en vriendelijke LED-verlichting maken van de OptiBean X een opvallende toevoeging aan elk interieur. Ben je benieuwd hoe OptiBean X er op jouw locatie uitziet? Scan de QR-code.

Bezoek animo.eu voor alle informatie over onze nieuwe OptiBean X

De perfecte koffie is slechts één druk op de knop verwijderd
Animo staat voor geweldige koffie, bekroonde designs en echte duurzaamheid. We gebruiken hoogwaardige componenten en een schoon productieproces om energiezuinige machines te produceren met duurzame prestaties en een uitstekende smaak. Al meer dan 70 jaar verbeteren we onze koffiemachines met behulp van betrouwbare technologie en een duurzame constructie. En dat betekent dat je OptiBean X jarenlang probleemloos zal werken.