Bedrijfsinformatie
De Kuyper is dé cocktail specialist; trendsettend, innoverend en een bekende naam in de horeca. De Kuyper is dan ook ’s werelds grootste leverancier van vermaarde cocktail likeuren en een bekend producent van likeuren, gin, jenevers en advocaat.

Naast het produceren van eigen merken importeert De Kuyper een breed scala aan agency-brands zoals gin, whisky en tequila. Hiermee is De Kuyper een toonaangevende speler op het gebied van cocktails.

Een sterk merkenbeleid, een kwalitatief hoogwaardig assortiment en een professioneel internationaal distributie netwerk vormen de basis voor een innovatieve en succesvolle marktbenadering. De producten worden geproduceerd in Nederland en geëxporteerd naar ruim 100 landen. De bedrijfscultuur is ondernemend, informeel en internationaal georiënteerd. Voor meer informatie over de organisatie zie www.dekuyper.com.

Functie
Heb jij interesse om je carrière op te bouwen in een van de meest dynamische horeca sectoren; cocktails en cocktail likeuren?
Jij weet als geen ander waar je het best kunt uitgaan, welke betere horeca locaties trendsettend zijn en waar je absoluut eens iets moet gaan drinken. 
Zelf sta je midden in het leven, je durft jezelf te zijn en je weet mensen aan je te binden. Daarom willen wij met je kennismaken! Je verkoopt een sterk en breed assortiment en adviseert op basis van je kennis en inzicht. Je voelt je betrokken bij je relaties en zij merken dit door je positieve benadering en de professionele ondersteuning die je hun geeft. Maar je bent niet alleen een goede verkoper die in staat is om business te genereren; Je adviseert bijvoorbeeld ook over het optimaal inzetten van acties en marketing- en sponsoringbudgetten. Je bent succesvol in het onderhouden en verder uitbouwen van je bestaande relaties en het acquireren van de juiste nieuwe verkooppunten gaat je prima af. Jij bent voor hun hét aanspreekpunt en wordt daarbij ondersteund door een professionele werkgever met kennis van zaken. Je rapporteert rechtstreeks aan de Field Sales Manager.

Profiel Kandidaat

  • Je staat nog aan het begin van je loopbaan (tweede, eventueel derde stap).
    Je hebt werkervaring in een commerciële (buitendienst) functie en weet dat je met jouw persoonlijkheid het verschil kan maken. Sales ervaring in de horeca is meegenomen, maar niet noodzakelijk.
  • Je voelt je thuis in de horeca, legt snel contacten en gaat uitdagingen niet uit de weg. Een 9-tot-5 mentaliteit is jou dan ook onbekend en je vindt het logisch om soms ook eens in de avonden en weekenden te werken.
  • Zelfstandigheid past bij jou en je gaat hier verantwoordelijk mee om.
    Je bent flexibel, toont initiatief en bent gedreven.
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent woonachtig in of in de omgeving van Breda, Tilburg, Eindhoven of Nijmegen. 

Reactie
De Kuyper heeft de werving en selectie voor de vacature van Account  Manager exclusief uitbesteed aan BEACH Recruitment (www.beachrecruitment.com). Voor meer informatie kun je contact opnemen met BEACH Recruitment: 023 2050288 of met de verantwoordelijke consultant, Hans Otten, telefonisch bereikbaar op 06 12766261. Een persoonlijkheids vragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.