Nog twee dagen om jouw team of je favoriete horecateam aan te melden en kans te maken om het leukste horecateam van NL te worden!

De zoektocht naar het leukste horecateam van Nederland is in volle gang. Vorig jaar (2021) was de eerste editie begonnen en wegens succes vind het dit jaar weer plaats. Officieel zijn de inschrijvingen gesloten op 23 september, alleen vanwege grote enthousiasme van meerdere horecateams is besloten om de inschrijving te verlengen naar zaterdag 8 oktober! Dus schrijf je in met je team, nu het nog kan!

Je meld je aan door middel van een creatieve video inzending waaruit blijkt waarom jullie het leukste Horecateam van Nederland zijn. Hoe wordt er samengewerkt? Hoe worden nieuwe mensen ingewerkt en hoe sterk is het teamgevoel aanwezig binnen het team?

Deelname is geheel kosteloos en aanmelden kan via www.weekvandehoreca.nl.

Gastvrijheid trainers Milo Berlijn en Patrick Treichl zijn wederom dit jaar deel van de jury en hebben er erg veel zin in! Gezamenlijk gaan ze alle video’s kritisch af en maken ze een selectie van mogelijke winnaars. Daarna worden deze restaurants bezocht door gastjuryleden. Zij zullen jullie team goed onder de loep nemen om te checken of jullie wel echt het leukste team zijn!

“Met deze verkiezing schenken wij extra aandacht aan al die geweldige horecateams die onze branche kent – en stimuleren wij hen te laten zien waarom zou nou écht het leukste horecateam van Nederland zijn” aldus jurylid Milo Berlijn van Trainmark.

Wat valt er te winnen?
Wordt jouw team geselecteerd als finalist? Dan worden jullie als VIP verwacht bij de Gastvrijheid Top op 8 november in Hilversum. De winnaar wordt daar bekend gemaakt en ontvangt de hoofdprijs, een cheque t.w.v. € 1.000,- om te besteden aan een personeelsfeest en nog meer verrassende prijzen gesponsord door de partners van de Week van de Horeca!

Alle finalisten vallen sowieso in de prijzen dus aanmelden loont!

Vorig jaar heeft Restaurant ‘T Noorden in Aalten deze prijs gewonnen en ze genieten momenteel nog na van het succes en de positiviteit die deze prijs met zich mee heeft gebracht! Van genomineerden, finalisten en de winnaar van de vorige editie kregen we als feedback terug dat het een enorme positieve impact heeft gehad bij het werven van nieuwe medewerkers. Ze kunnen vermelden genomineerd, finalist of zelfs winnaar te zijn van hét leukste horecateam van Nederland. Aldus Lennart Maas, initiatiefnemer van de verkiezing en de week van de horeca.

De jury beoordeeld de finalisten een aanmeldingen op meerdere onderdelen zoals teamgevoel, samenwerking, ontwikkelmogelijkheden, sfeer, gastbeleving en meer.

Aanmelden kan nog tot en met 8 oktober via www.weekvandehoreca.nl PS. Tip van de jury, een video zegt meer dan 1000 woorden over de sfeer en dynamiek van een team.

Van Rossum Woerden is tijdens Gastvrij Rotterdam als eerste finalist bekend gemaakt. Welk team gaat het opnemen en meld zich aan voor deze verkiezing?

De finalisten die door de jury geselecteerd worden krijgen vóór 8 november bezoek van de vakjury om een uitgebreide beoordeling op te stellen.